Skocz do zawartości

Set Wikinga

Neoras
 Udostępnij

Kostium Wikinga do skrzyneczki  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że set Wikinga powinien znaleźć się w skrzynce IS, podczas nowego sezonu?

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Neoras napisał(a):

Chłop się naćpał Gotikiem za bardzo xD.
Nie czytałem. :P

Widzę, że swoim nickiem reprezentujesz jednego z magów ognia i chętnie dyskutujesz o sadze, a jednak wypominasz mi zaangażowanie w wierne odzwierciedlenie charakteru mojej postaci. Jeśli twoja rola ci nie odpowiada, dlaczego zdecydowałeś się na taki wybór? Nie chcesz interakcji związanych z wydarzeniami wokół postaci? W takim razie może trzeba było wybrać nazwę, która lepiej pasuje do twoich preferencji :pepeEasy:

13 minut temu, Saturas napisał(a):

Widzę, że swoim nickiem reprezentujesz jednego z magów ognia i chętnie dyskutujesz o sadze, a jednak wypominasz mi zaangażowanie w wierne odzwierciedlenie charakteru mojej postaci. Jeśli twoja rola ci nie odpowiada, dlaczego zdecydowałeś się na taki wybór? Nie chcesz interakcji związanych z wydarzeniami wokół postaci? W takim razie może trzeba było wybrać nazwę, która lepiej pasuje do twoich preferencji :pepeEasy:

Przeszedłem każdą część z 10 razy na 100% nawet w G3 na modach każdą jedną roślinkę podniosłem,  mam 1000h na steamie łącznie ale, aż na takie dyskusje na forum to mnie nie wzięło xD

18 minut temu, Neoras napisał(a):

Przeszedłem każdą część z 10 razy na 100% nawet w G3 na modach każdą jedną roślinkę podniosłem,  mam 1000h na steamie łącznie ale, aż na takie dyskusje na forum to mnie nie wzięło xD

Z takim doświadczeniem mógłbyś zamiast negować po prostu wejść w skórę postaci – kto wie, może taka zabawa przyniosłaby więcej frajdy, niż się spodziewasz?

5 minut temu, Neoras napisał(a):

Może kiedyś spróbuje :P

Jak uważasz, każdy ma swój czas – ja jednak nie zamierzam przestawać, a moje przemyślenia prędzej czy później zmuszą cię do respektowalnego dołączenia do tej konwersacji. W końcu nie możesz wiecznie ukrywać swojej ognistej natury. Tylko kwestia czasu!

• Knight zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...