Skocz do zawartości

Dodajemy dodatkowy ekwipunek pod U?  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodajemy dodatkowy ekwipunek pod U?

• Tak, przyda się.
      29
    • Nie, zbędne.
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam fajną propozycję która jest teraz must have,  nowych serwerów..  aby dodac np pod przycisk U dodatkowy ekwipunek, na ulepy, sztaby, kd, książki, biolog itd.. aby zminimalizować jak najbardziej nasze strony ekwipunku.. który nie ukrywajmy dużo zajmuje eq exp, pvp, wojenka, klasowe, przepały itd.. ☺️☺️

Opublikowano
15 minut temu, Kubu? napisał(a):

Jestem na nie, to za bardzo odbiega od klimatu Pandory, ale aby zwiększyć ilość przedmiotów w stacji jak najbardziej na tak

Niby tak, lecz lata lecą i trzeba coś delikatnie ulepszać.  Jak widać panel boczny, sklepy itd reż nie było ale trzeba było dodać aby się lepiej grało. To nic w systemie gry nie zniszczy a poprawi myślę heh.

Opublikowano

Tu jestem niestety na nie, już lepiej dodać jakąś jedną stronę do eq np, itemek do odblokowania tej strony leciałby z jakiegos Anduna np i wszyscy zadowoleni :p Tak to się czasem miesza, ja osobiscie nie odnajduje sie na serwerach z dodatkowym ekwipunkiem na ulepy.

Opublikowano

Wydaje mi się, że temat był poruszany już kilka razy i zawsze odpowiedź była podobna do :
"Jeżeli nie potrafisz utrzymać porządku w eq to niezależnie od ilości zakładek dalej będziesz miał burdel" :patrickHmm:

Opublikowano
W dniu 23.12.2024 o 13:44, Kubu? napisał(a):

Jestem na nie, to za bardzo odbiega od klimatu Pandory, ale aby zwiększyć ilość przedmiotów w stacji jak najbardziej na tak

tego klimatu juz dawno nie ma, mozna isc z czasem

Opublikowano
4 godziny temu, kogucik11 napisał(a):

tego klimatu juz dawno nie ma, mozna isc z czasem

Dokładnie tak, ewentualnie wystarczy dodać kolejna stronę i tyle. Przecie na pandorze zawsze były 2  :pepeChristmas: 

• Polubienie 1
  • Cavalier zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...