Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey my lovely polish brothers and sisters,
I absolutely LOVED OG pandora metin 2. Sadly, I dont speak polish (even I am half polish, my father never wanted to teach me polish sadly) and the only option to get to play pandora in nostalgic feeling, is to play here on your server :) It would be aawwweeesome if you guys could make a language setting for english (or german xd). OFFER: I would work for you guys for FREE to make your game also playable in english. I would translate everything for you manually, it could take me a few days, but I would love to do that! You can also contact me on instagram: sam._.mrowka
I hope I reach a member of the support team somehow ^^
Thank you and kind regards,
SamroLP

Google translator:
Hej moi kochani polscy bracia i siostry,
Absolutnie UWIELBIAŁAM OG Pandora Metin 2. Niestety, nie mówię po polsku (nawet jestem w połowie Polakiem, niestety mój ojciec nigdy nie chciał mnie uczyć polskiego) i jedyną opcją, aby zagrać w Pandorę z nostalgicznym uczuciem, jest gra tutaj na twoim serwer :) Byłoby wspaniale, gdybyście mogli ustawić język dla angielskiego (lub niemieckiego xd). OFERTA: Pracuję dla Was ZA DARMO, aby w Waszą grę można było grać także w języku angielskim. Przetłumaczyłbym wszystko dla Ciebie ręcznie, może mi to zająć kilka dni, ale bardzo chciałbym to zrobić! Możesz także skontaktować się ze mną na Instagramie: sam._.mrowka
Mam nadzieję, że jakimś sposobem dostanę się do zespołu wsparcia ^^
Dziękuję i pozdrawiam,
SamroLP

• Polubienie 2