Skocz do zawartości

Ankieta  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dodać opcję wyskakującego powiadomienia, gdy w sklepiku w którym robimy zakupy ten sam przedmiot jest wystawiony taniej?

• Tak
      21
    • Nie
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick postaci:Ciapakwybujany
Opis propozycji:Jak w temacie, często na sklepikach są wystawiane bomby typu pd za 999.999.999 yang x20 w tym 1 za 9.999.999.999,
 przy dużych zakupach łatwo przeoczyć, przy dodaniu rozwiązania, które proponuję przy próbie zakupu feralnego pd za 10kkk wyskakiwałoby
okienko, w którym widniałaby informacja, że w tym sklepie jest ten sam przedmiot, tańszy. Widziałem to rozwiązanie na kilku serwerach i 
działało stąd też propozycja. Sam dzisiaj miałem nieprzyjemność nadziać się na taką bombę jak i pewnie nie jeden z was w swojej metinowej karierze.
Materiały dodatkowe:
Opublikowano
12 minut temu, Satanist napisał(a):

aha rip handel super propozycje na swieta :patrickBusiness:

Ale jesteś za? Przeciw? Komentarz nic nie wnoszący do propozycji xD

Opublikowano
3 minuty temu, Satanist napisał(a):

jak napisalem rip handel to na logike przeciw :patrickLOL:

To chociaz ten przeciw uzasadnij. Widze Cie pod kazda propozycja praktycznie i prawie zawsze na prawie wszystko na nie. Na nie bo twoje bomby nie beda schodzily?

Opublikowano
7 minut temu, Tokky napisał(a):

To chociaz ten przeciw uzasadnij. Widze Cie pod kazda propozycja praktycznie i prawie zawsze na prawie wszystko na nie. Na nie bo twoje bomby nie beda schodzily?

Ten typ nie należy do bystrych i ma problemy z czytaniem więc klasycznie nie zrozumiał propozycji xd

Na tak bo tylko traci sie czas na sprawdzanie bomb w sklepie

Opublikowano

Zdecydowanie na tak, to jest już podstawa na wielu serwerach, ułatwiająca życie uczciwym a utrudniająca śmieciom dostającym wzwodu,

widząc ile pesos zarobili na bombach.

Wszystko dla dobra graczy, którzy budują tą społeczność. :pepeChristmasDream:

Opublikowano
31 minut temu, Tokky napisał(a):

jak masz wiecej iq niz temperatura pokojowa to zrozumiesz, a sory.. :pepeSadge:

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Satanist napisał(a):

jak masz wiecej iq niz temperatura pokojowa to zrozumiesz, a sory.. :pepeSadge:

Ty to chyba musiałeś w coś mocno uderzyć głową jak byłeś mały :pepeSadge:

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Satanist napisał(a):

nie z toba pisze kolegow szukasz? nie spamuj dzienki

Spamem to jest większość twoich komentarzy, jak masz problemy z czytaniem i zrozumieniem propozycji to się w nich nie udzielaj dzienki :pepeHands:

• Podziękowanie 3
Opublikowano

Jestem na nie. Wystarczy spokojnie kupować i patrzeć co i za ile się kupuje, a jak niektórzy chcą się pos*ać to niech kupują takie bomby XD Może nie graj będąc pod wpływem alkoholu czy innych środków odurzających i nie będzie problemu z bombami. Gram kilkanaście lat z przerwami i nigdy takiej bomby nie kupiłem. Niedługo będzie trzeba wprowadzić całkowity zakaz handlu między graczami i tylko NPC będą handlować. 

• Polubienie 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Satik napisał(a):

Jestem na nie. Wystarczy spokojnie kupować i patrzeć co i za ile się kupuje, a jak niektórzy chcą się pos*ać to niech kupują takie bomby XD Może nie graj będąc pod wpływem alkoholu czy innych środków odurzających i nie będzie problemu z bombami. Gram kilkanaście lat z przerwami i nigdy takiej bomby nie kupiłem. Niedługo będzie trzeba wprowadzić całkowity zakaz handlu między graczami i tylko NPC będą handlować. 

Zaraz alkohol, w pracy na szybko kupowalem zeby w domku siasc odrazu do expa. Zreszta co za roznica z jakiego powodu kto taka bombe kupil? W sklepie jakby Ci sprzedawca wcisnal na paragonie (co sie czesto zdarza) produkt w wyzszej cenie niz jest na półce rozumiem tez bys zaplacil wyzsza cene i jeszcze pocalowal sygnet kasjerki?

Opublikowano

pierw jakiś antyfarming xD teraz to :kekw:
co jeszcze wymyślisz ,przestać śmiecić na forum.
NIE i przestać wymyślać ,administracja wie co robi a jak tobie coś się nie podoba to droga wolna :pepePolice:

• Polubienie 1
Opublikowano
2 godziny temu, EviRip3R napisał(a):

pierw jakiś antyfarming xD teraz to :kekw:
co jeszcze wymyślisz ,przestać śmiecić na forum.
NIE i przestać wymyślać ,administracja wie co robi a jak tobie coś się nie podoba to droga wolna :pepePolice:

Czemu wypowiadasz sie w imieniu administracji? xD Antyfarmera nie ja wymyslilem 

Opublikowano

Tak będąc szczerym to stwierdzam iż niektórzy nie powinni mieć dostępu do internetu czytając te wypowiedzi.
Zamknę temat aby nie było dalszego spamu, propozycję zostawię do przemyślenia.

• Admin zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...