SMAK Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Witam mam propozycje by do opisów unikatów były dodana ilośc na serwerze ile jest szt co podniesie wartość rzadszych przedmiotów np ( 2 z 14) ( 1 z 9) chyba wiecie o co mi chodzi Cytuj
Aystar Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Słaby pomysł, unikaty ze skrzynek są dropione w dosyć sporych ilościach na serwie. Widząc, że mój kostium jest powiedzmy 1 z 300 na serwie nie traktowałbym go już jak unikat xD Na nie 1 Cytuj
OwOcowa Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia na forum może być informacja ile sztuk jest danego kostiumu, fajny pomysł na tak Cytuj
OwOcowa Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Godzinę temu, Focusmok napisał(a): ja na nie, popsuje to rozgrywke Jak wiedza o ilości sztuk ma ci popsuć rozgrywkę? Cytuj
Aystar Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 54 minuty temu, OwOcowa napisał(a): Jak wiedza o ilości sztuk ma ci popsuć rozgrywkę? Ano tak, że obecnie itemki unikatowe mają sporą wartość. W momencie gdy na np kostiumie królewskiego smoka będzie napisane 1 z 999 to już średnio unikatowy będzie co za tym idzie zmieniłoby to cholernie rynek unikatowych isów. Owszem, taka informacja może popsuć rozgrywkę. Cytuj
OwOcowa Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 1 godzinę temu, Tokky napisał(a): Ano tak, że obecnie itemki unikatowe mają sporą wartość. W momencie gdy na np kostiumie królewskiego smoka będzie napisane 1 z 999 to już średnio unikatowy będzie co za tym idzie zmieniłoby to cholernie rynek unikatowych isów. Owszem, taka informacja może popsuć rozgrywkę. Ale jak realnie jest ich 999 to niezależnie czy jest to gdzieś napisane czy nie to już nie jest unikat, chyba że można wmawiać ludziom że to unikat i jest go mniej bo nigdzie nie jest to napisane a potem taki delikwent kupi i się okaże że każdy w tym lata Cytuj
ScoobyDoo Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 7 godzin temu, SMAK napisał(a): Witam mam propozycje by do opisów unikatów były dodana ilośc na serwerze ile jest szt co podniesie wartość rzadszych przedmiotów np ( 2 z 14) ( 1 z 9) chyba wiecie o co mi chodzi Jak zostały wprowadzone losowania ze skrzynek, to na samym początku były takie propozycje i nie zostały wprowadzone. Więc pewnie teraz też nie będą, Cytuj
Aystar Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 1 godzinę temu, OwOcowa napisał(a): Ale jak realnie jest ich 999 to niezależnie czy jest to gdzieś napisane czy nie to już nie jest unikat, chyba że można wmawiać ludziom że to unikat i jest go mniej bo nigdzie nie jest to napisane a potem taki delikwent kupi i się okaże że każdy w tym lata Wlasnie o to chodzi, skad mozesz wiedziec ile jest danego kostiumu skoro nigdzie nie ma takiej informacji? Dlatego trzymaja cene, nie ma co psuc rynku. Cytuj
OwOcowa Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 21 minut temu, Tokky napisał(a): Wlasnie o to chodzi, skad mozesz wiedziec ile jest danego kostiumu skoro nigdzie nie ma takiej informacji? Dlatego trzymaja cene, nie ma co psuc rynku. Ale zapewnie nie chciał byś kupic od kogoś unikatu który tak naprawdę nie jest unikatem i dowiadujesz się po czasie o tym 😅 Cytuj
Odyn Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Byla juz taka propozycja i zostala odrzucona :) Cytuj
ManHaTTaN Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Dodać czerwony napis przy unikatowych kostiumów aby rozróżnić. Cytuj
Yozixv1 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia jak najbardziej na tak, sam mam pelne eq unikatow i lamusy wreszcie bd wiedzieli, ze ich unikaty sa nic nie warte bo ma ich ponad 1k graczy pozdro z fartem elo Cytuj
mokrareka Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Ale przecież te kostiumy o których piszecie nie są unikatami Unikatami są kostiumy(np. Ragnaroku, Blasku Księżyca, Pustynnego Władcy itp.), których skrzynie nie są juz dostępne, ogarnijcie to w końcu.. Cytuj
Simon Riley Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia W dniu 15.01.2025 o 12:47, Tokky napisał(a): Słaby pomysł, unikaty ze skrzynek są dropione w dosyć sporych ilościach na serwie. Widząc, że mój kostium jest powiedzmy 1 z 300 na serwie nie traktowałbym go już jak unikat xD Na nie Skoro są dropiona tak jak mówisz w takich ilościach, bo jednak to prawda to po co nazywać je unikatami? Jak dla mnie unikat to przedmiot/nakładaka itd który występuje na serwerze w ograniczonej ilości. Nazywać te kostiumy (itd) unikatami sprzecza się z jej nazwą ponieważ jak sama nazwa wskazuje unikat jest przedmiotem wyjątkowym, niepowtarzalnym oraz ograniczony w dużej mierze do zdobycia. A skoro te przedmioty można masowo dropić z isa, pomimo tego że można je zdobyć tylko z is'a nie czynią je unikatami. Unikat dla mnie to np jedna jedyna broń którą można dla przykładu zdobyć w jakimś evencie, i tylko w nim i już nigdy ani nigdzie nie będzie można jej zdobyć. Jak dla mnie wystarczy zmienić nazwe z unikatów na np nie wiem - rzadki przemiot i przy okazji dodać napwade unikatowe przedmioty która będą ograniczone do ilości 4 postaci, czyli 4 bronie, 4 zbroje, i 4 sety kostiumów. Cytuj
Simon Riley Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, mokrareka napisał(a): Ale przecież te kostiumy o których piszecie nie są unikatami Unikatami są kostiumy(np. Ragnaroku, Blasku Księżyca, Pustynnego Władcy itp.), których skrzynie nie są juz dostępne, ogarnijcie to w końcu.. Wchodząc na item shop, a następnie wybór skrzyni z których dropia te "unikaty" wyraźnie pisze - "skrzynie unikatów". Co jednak masz racje, nie są to unikaty ale jednak tak pisze :D Edytowane 21 Stycznia przez Simon Riley Cytuj
mokrareka Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 1 minutę temu, Simon Riley napisał(a): Wchodząc na item shop, a następnie wybór skrzyni z których dropia te "unikaty" wyraźnie pisze - "skrzynie unikatów". To bardzo fajnie, skoro nazywacie unikatem coś, co może miec każdy i jest ogolno dostepne Cytuj
Simon Riley Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, mokrareka napisał(a): To bardzo fajnie, skoro nazywacie unikatem coś, co może miec każdy i jest ogolno dostepne Cóż, ja tego nie nazywam unikatem, ale tak tam jest napisane więc większość pewnie tak je nazywa Edytowane 21 Stycznia przez Simon Riley Cytuj
SiejeZło Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia ach te nieunikatowe unikaty jedne z 500 Cytuj
Yozixv1 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia To, że właściciele nazywają te skiny unikatami to spoko bo bambiki będą hajs wydawać, aby losować ze skrzynek, ale my prawdziwi kolekcjonerzy OG gangsta 2012 rok wiesz o co chodzi mordo, wiemy co i jak. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi