Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiemy na server jest teraz duży hype. Aktualnie sytuacja w AV3 wygląda tak, że EXP leci bardzo wolno, lecz nie w tym problem.

A problem jest w ilości graczy znajdującej się na tak małej mapie jak AV3. Jak wiemy w samej av3 25% to po prostu puste spoty na których jest kilka mobków.

A to wszystko przekłada się na bardzo duży młyn na tej mapie, graczy w korytarzach i spotach mija się jak na autostradzie. Proponuje wprowadzenie AV3 z przedziałem 200 - 220lv i drugiej identycznej AV3 220 - 250lv Ewentualnie wprowadzić jakąs inną mapę dla wyższych lvli. Powinno to pomóc rozłożyć graczy, a gra byłaby przyjemniejsza. Bo pomimo trudnego expu to dochodzą problemy z wolnymi spotami i masa ludzi. A nie zapominajmy, że osoby które wbiły 250 lvl nadal tam siedzą i po prostu dropią. I pamiętajmy też o tym, że duzo osób gra sama, bez topowych gildii i rycerzy którzy odbiją im spota i będa się ganiać 3 godziny żeby znaleźć kawałek spota. 

Opublikowano

Ja jestem na nie. Autostrada na Av3 to jest klimat pandory. Kto będzie faktycznie chciał wbić 250 to i tak wbije po trupach do celu. Może zróbmy od razu prywatne komnaty do expienia :D 

:pepeNO::pepeNO::pepeNO:

• Polubienie 1
Opublikowano
3 godziny temu, Zone666 napisał(a):

I tak prawdopodobnie całe av3 zostanie przebudowane po fuzji :pepeCry:

To lipa pandora powinna być pandora a nie jakimś chinczykiem. Nasza szanowna administracja chce nam urozmaicać życie :)

Opublikowano
36 minut temu, mateuszek napisał(a):

To lipa pandora powinna być pandora a nie jakimś chinczykiem. Nasza szanowna administracja chce nam urozmaicać życie :)

Dostosowywuje się do rynku jak chce przyciągnąć nowych graczy