Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: PalecWpupci

Opis propozycji: Witam zwracam się z propozycją możliwości logowania tylko 2 postaci (kont) na jednym adresie IP w tym samym czasie.

Pomysł jest zaczerpnięty z bardziej rozwiniętego środowiska metin2 (Turcji) 

Materiały dodatkowe 1. Wielokrotne sytuacje obstawiania spotów przez dużą ilość kont o podobnym nicku z tej samej gildi które farmią sztabki.

2. Cyt. Mojego dobrego kolegi z którym gram- "Wracam z pracy chce sobie pograć kilka godzin i coś "osiągnąć. czyt.Wbić lvl, zrobić eq." a tu stoi 5 kont 250lvl na spotach obok siebie i nie da się expić". 

Sprostowanie: Dodam od siebie, że jest to co najmniej niszczące grę i dobre samopoczucie, że osoby używają  wielu kont na raz używając tinitask i nie tylko. Zaburzona jest tu równowaga między rozgrywką a byciem "spoceńcem.czyt.Byle po trupach do celu nie zjeść nie wysrać się, byle wyprzedzić innych" 2 postaci na raz to jest max, który zdrowy człowiek jest w stanie "ogarnąć.czyt Używać je jednocześnie do 1- Bonowania 2-Dropienia 3-Łowienia 4-Expienia 5-Buffowania" Proszę administrację o wzięcie tego pod uwagę. Duza część graczy odpuszcza gdy widzi na każdym "opłacalnym miejscu.czyt Gdzie dropi dużo sztabek, gdzie jest dobry exp, gdzie respią się bossy" obstawe 1 gilldi w dodatku wiedząc że to jeden gracz jest zalogowany na kontach kolegów wpływa na ich samorozwój i rozgrywkę. Pora ukrócić temu więcej graczy = wieksza rywalizacja a dla "WAS.czyt Administracji" Większe zyski z Item Shopu. Ps .jak ktos dropi na 5-10 kontach na raz to 1 albo jest nienormalny albo 2 Sprzedaje bryłki. Co za tym idzie i 1 i 2 punkt nie jest warty wspierania chorych się leczy a handlarzy banuje. Dziękuję.

• Polubienie 3
Opublikowano

Na nie. Kto będzie chciał obejść i tak obejdzie, jak będę chciał podropić, coś wybonować i jednocześnie łowić rybki to już nie będzie można a moim zdaniem to nie wykracza poza twoje postrzeganie "normalnej" rozgrywki. Zgodzę się jedynie z tym, że jest to notorycznie nadużywane przez handlarzy yang (nie udowodnisz, że handlują) i psuje gospodarkę serwera.

Opublikowano
6 minut temu, PiotrPiotrPiotrPiotr napisał(a):

spoko pomysl to ja proponuje limit na czas w grze kazdy max 2h dziennie i potem blokada na 24h

Ta wiadomość ma na celu? Kolega wyżej wyszedł z ciekawą propozycją, zaś ty próbujesz prześmiewczo odpowiedzieć w celu wyśmiania jego pomysłu. Chyba, że po prostu jesteś z ,,Buty Wiatru" to brońcie swoich interesów. 

Opublikowano

Głupcem trzeba być sądząc iż takie rozwiązania cokolwiek zmieniają.. dla chcącego nic trudnego, ja jako gracz sam orałem jak mogłem po kilka/kilkanaście kont i nie wyobrażam sobie odbierać tej możliwości. Niech się po prostu ludzie nauczą wykorzystywać fakt iż klient tej gry jest bardzo lekki i można sobie odpalać wiele.

• Podziękowanie 6
  • Haha 1
  • Admin zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...