vilqxoxo Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Nick: PalecWpupci Opis propozycji: Witam zwracam się z propozycją możliwości logowania tylko 2 postaci (kont) na jednym adresie IP w tym samym czasie. Pomysł jest zaczerpnięty z bardziej rozwiniętego środowiska metin2 (Turcji) Materiały dodatkowe 1. Wielokrotne sytuacje obstawiania spotów przez dużą ilość kont o podobnym nicku z tej samej gildi które farmią sztabki. 2. Cyt. Mojego dobrego kolegi z którym gram- "Wracam z pracy chce sobie pograć kilka godzin i coś "osiągnąć. czyt.Wbić lvl, zrobić eq." a tu stoi 5 kont 250lvl na spotach obok siebie i nie da się expić". Sprostowanie: Dodam od siebie, że jest to co najmniej niszczące grę i dobre samopoczucie, że osoby używają wielu kont na raz używając tinitask i nie tylko. Zaburzona jest tu równowaga między rozgrywką a byciem "spoceńcem.czyt.Byle po trupach do celu nie zjeść nie wysrać się, byle wyprzedzić innych" 2 postaci na raz to jest max, który zdrowy człowiek jest w stanie "ogarnąć.czyt Używać je jednocześnie do 1- Bonowania 2-Dropienia 3-Łowienia 4-Expienia 5-Buffowania" Proszę administrację o wzięcie tego pod uwagę. Duza część graczy odpuszcza gdy widzi na każdym "opłacalnym miejscu.czyt Gdzie dropi dużo sztabek, gdzie jest dobry exp, gdzie respią się bossy" obstawe 1 gilldi w dodatku wiedząc że to jeden gracz jest zalogowany na kontach kolegów wpływa na ich samorozwój i rozgrywkę. Pora ukrócić temu więcej graczy = wieksza rywalizacja a dla "WAS.czyt Administracji" Większe zyski z Item Shopu. Ps .jak ktos dropi na 5-10 kontach na raz to 1 albo jest nienormalny albo 2 Sprzedaje bryłki. Co za tym idzie i 1 i 2 punkt nie jest warty wspierania chorych się leczy a handlarzy banuje. Dziękuję. 3
Aystar Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Na nie. Kto będzie chciał obejść i tak obejdzie, jak będę chciał podropić, coś wybonować i jednocześnie łowić rybki to już nie będzie można a moim zdaniem to nie wykracza poza twoje postrzeganie "normalnej" rozgrywki. Zgodzę się jedynie z tym, że jest to notorycznie nadużywane przez handlarzy yang (nie udowodnisz, że handlują) i psuje gospodarkę serwera.
Shisuke Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Na moje, pomysł naprawdę rozsądny. Zdecydowanie na tak
PiotrPiotrPiotrPiotr Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego spoko pomysl to ja proponuje limit na czas w grze kazdy max 2h dziennie i potem blokada na 24h 1
Shisuke Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 6 minut temu, PiotrPiotrPiotrPiotr napisał(a): spoko pomysl to ja proponuje limit na czas w grze kazdy max 2h dziennie i potem blokada na 24h Ta wiadomość ma na celu? Kolega wyżej wyszedł z ciekawą propozycją, zaś ty próbujesz prześmiewczo odpowiedzieć w celu wyśmiania jego pomysłu. Chyba, że po prostu jesteś z ,,Buty Wiatru" to brońcie swoich interesów.
Admin Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Głupcem trzeba być sądząc iż takie rozwiązania cokolwiek zmieniają.. dla chcącego nic trudnego, ja jako gracz sam orałem jak mogłem po kilka/kilkanaście kont i nie wyobrażam sobie odbierać tej możliwości. Niech się po prostu ludzie nauczą wykorzystywać fakt iż klient tej gry jest bardzo lekki i można sobie odpalać wiele. 6 1
Rekomendowane odpowiedzi