KentuckyChicken Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Nick postaci: JOKER Opis propozycji: 1. Wyszukiwarka sklepu IS, chodzi mi o to, żeby móc wpisać np. Kostium/fryzura, i wyszukiwałoby wszystkich kostiumów/ fryzur na sklepie, ułatwiłoby to wyszukiwanie, bo wpisywanie czasami każdej nazwy wierzcha/ kostiumu/ fryzury, jest dość czasochłonne czasami, z kolei na czacie ciężko coś kupić, bo ludzie średnio go czytają, więc rzadko ktoś zwraca uwagę, jak ktoś pisze że kupi mounta/ kostium itp 😊 2. dodatkowy ekwipunek, powiedzmy że nie byłby darmowy, czy to w postaci czy w dozo np. Który odblokowywałoby się np. Za pomocą oddania ulep, nie wliczając diaxow/broch, reszta ulepek jest dość tania, a jeśli raz w miesiącu można by było użyć po 200-300sztuk każdego, żeby móc odblokować dodatkowe miejsce w dozo, czy ekwipunku, podejrzewam że trochę by cenę szmaragdów i całej reszty, trochę podniosło do góry👌 Cytuj
gogomick Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 1. Bardzo na tak 2.Ogólnie bardzo ciekawy pomysł, aby podnieść cene tych ulep, aczkolwiek może nie w kierunku dodatkowego ekwipunku i tak ich jest dużo 1 Cytuj
Hydraulik Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 53 minuty temu, KentuckyChicken napisał(a): Nick postaci: JOKER Opis propozycji: 1. Wyszukiwarka sklepu IS, chodzi mi o to, żeby móc wpisać np. Kostium/fryzura, i wyszukiwałoby wszystkich kostiumów/ fryzur na sklepie, ułatwiłoby to wyszukiwanie, bo wpisywanie czasami każdej nazwy wierzcha/ kostiumu/ fryzury, jest dość czasochłonne czasami, z kolei na czacie ciężko coś kupić, bo ludzie średnio go czytają, więc rzadko ktoś zwraca uwagę, jak ktoś pisze że kupi mounta/ kostium itp 😊 2. dodatkowy ekwipunek, powiedzmy że nie byłby darmowy, czy to w postaci czy w dozo np. Który odblokowywałoby się np. Za pomocą oddania ulep, nie wliczając diaxow/broch, reszta ulepek jest dość tania, a jeśli raz w miesiącu można by było użyć po 200-300sztuk każdego, żeby móc odblokować dodatkowe miejsce w dozo, czy ekwipunku, podejrzewam że trochę by cenę szmaragdów i całej reszty, trochę podniosło do góry👌 1. nie 2. tych ulep leci tyle ze odblokowanie tego to by nic nie kosztowalo. Cytuj
KentuckyChicken Opublikowano 15 Lutego Autor Opublikowano 15 Lutego Godzinę temu, Hydraulik napisał(a): 1. nie 2. tych ulep leci tyle ze odblokowanie tego to by nic nie kosztowalo. Czemu 1 na nie? Wolisz 40 nazw ręcznie wpisywać? Zamiast zaznaczyć kostium i wszystko ci samo wyszuka? 🤔 to nie ma niewiadomo ile kosztować, kto by chciał trochę ulep pozbyć się na rzecz ekwipunku by to zrobił, a kto nie, to poprostu by nie odblokował, zawsze trochę by się ich pozbyło z serwera 😊 1 Cytuj
Hydraulik Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) W dniu 15.02.2025 o 15:14, KentuckyChicken napisał(a): Czemu 1 na nie? Wolisz 40 nazw ręcznie wpisywać? Zamiast zaznaczyć kostium i wszystko ci samo wyszuka? 🤔 to nie ma niewiadomo ile kosztować, kto by chciał trochę ulep pozbyć się na rzecz ekwipunku by to zrobił, a kto nie, to poprostu by nie odblokował, zawsze trochę by się ich pozbyło z serwera 😊 Tak, wole raz porządnie sobie przejrzeć wszystkie sklepy i mieć równe szanse co każdy, a nie że sobie wpisze jak autor napisał "żeby móc wpisać np. Kostium/fryzura, i wyszukiwałoby wszystkich kostiumów/ fryzur na sklepie" - jak dobrze rozumiem, wpisując Kostium > pokaze mi wszystkie sklepy ? = Moja odpowiedz brzmi nie. Edytowane 19 Lutego przez Hydraulik 1 Cytuj
kostek4don Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego W dniu 15.02.2025 o 12:59, KentuckyChicken napisał(a): Nick postaci: JOKER Opis propozycji: 1. Wyszukiwarka sklepu IS, chodzi mi o to, żeby móc wpisać np. Kostium/fryzura, i wyszukiwałoby wszystkich kostiumów/ fryzur na sklepie, ułatwiłoby to wyszukiwanie, bo wpisywanie czasami każdej nazwy wierzcha/ kostiumu/ fryzury, jest dość czasochłonne czasami, z kolei na czacie ciężko coś kupić, bo ludzie średnio go czytają, więc rzadko ktoś zwraca uwagę, jak ktoś pisze że kupi mounta/ kostium itp 😊 2. dodatkowy ekwipunek, powiedzmy że nie byłby darmowy, czy to w postaci czy w dozo np. Który odblokowywałoby się np. Za pomocą oddania ulep, nie wliczając diaxow/broch, reszta ulepek jest dość tania, a jeśli raz w miesiącu można by było użyć po 200-300sztuk każdego, żeby móc odblokować dodatkowe miejsce w dozo, czy ekwipunku, podejrzewam że trochę by cenę szmaragdów i całej reszty, trochę podniosło do góry👌 1. TAK 2. NIE MAM ZDANIA Cytuj
KentuckyChicken Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego 5 godzin temu, Hydraulik napisał(a): Tak, wole raz porządnie sobie przejrzeć wszystkie sklepy i mieć równe szanse co każdy, a nie że sobie wpisze jak autor napisał "żeby móc wpisać np. Kostium/fryzura, i wyszukiwałoby wszystkich kostiumów/ fryzur na sklepie" - jak dobrze rozumiem, wpisując Kostium > pokaze mi wszystkie sklepy ? = Moja odpowiedz brzmi nie. Dobrze że jednak nad tym pracują nie patrząc na twoje zdanie 😅 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi