Skocz do zawartości

Dodanie innych jezykow na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Turecka społeczność jest skąpa bardziej niz polacy xD oni nie chcą wydawać na serwery, jeżeli już to czeski język/rumuński ale to i tak bezsens bo ich gracze pickuja w inny typ rozgrywki 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Puri napisał(a):

Turecka społeczność jest skąpa bardziej niz polacy xD oni nie chcą wydawać na serwery, jeżeli już to czeski język/rumuński ale to i tak bezsens bo ich gracze pickuja w inny typ rozgrywki 

przypuscmy tysiac ich wejdzie, moze 800 nic nie wyda ale niech te 200 wrzuci po 10 ojro i jazda no nie

a co do pikowania innego typu rozgrywki no to nie wiem byl taki serwer baria i byl bardzo popularny dla turkow i innych kraji

kwestia dodania jakis legend co 4/6 godzin i wiesz by bylo co robic mozna by bylo sie z nimi napierdzielac tam

Edytowane przez BaconnEgg

1 godzinę temu, BaconnEgg napisał(a):

przypuscmy tysiac ich wejdzie, moze 800 nic nie wyda ale niech te 200 wrzuci po 10 ojro i jazda no nie

a co do pikowania innego typu rozgrywki no to nie wiem byl taki serwer baria i byl bardzo popularny dla turkow i innych kraji

kwestia dodania jakis legend co 4/6 godzin i wiesz by bylo co robic mozna by bylo sie z nimi napierdzielac tam

No właśnie dodac legendy czyli zmienic serwis xD no realnie rzecz biorąc dodawac w te pliki multilanguage podejrzewam ze to nie lada zabawa, jest wiele innych narodowości które są warte większej uwagi niżeli turecka społeczność. Jestem na tak jak chodzi o multilang ale turek to strzał w kolano jak chodzi o kwestie przychodu i ogólnie 3/4 turasow sie odpala. A miec slaby zarobek kosztem zabocenia serwera to czysty bezsens

• Admin zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...