MrVincenT Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Nick postaci:ZmutowanaPala Opis propozycji: Witam ! Jak wszyscy tu widzimy ilość graczy online spada zatem i ja wychodzę z inicjatywą. Mianowicie wiadomo ilość graczy spada co wiąże się również z ilością przedmiotów dostępnych na rynku, głównie kuleje ranga. Więc tu pojawiam się ja by złożyć wam propozycje, propozycja brzmi następująco. Można by było dodać jakiegoś specjalnego DUNGA którego się robi 3-5 minut i ma się pewne 500 rangi. Nie chodzi tu o rangę w owocach lecz przypisaną do postaci za samo ubicie głównego bossa, z małą szansą no nie wiem na kamień zwierzaka ? Przepustka by była tania do stworzenia np z śmieci w ekwipunku eliksiry kolekcjonera, poszukiwacza była by to dobra opcja dla osób którym znudziło się bicie rangi av3. Myślę ze Owoce by i tak nie straciły na wartości bo żeby wbić 10m rangi trzeba trochę się pobawić, daję tylko luźną propozycje jestem ciekawy co społeczność odpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saiyoku Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Owoce już spadły z ceny, ranga jest podwójnie prostsza do wbicia na tej odsłonie. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OwOcowa Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja 4 minuty temu, Saiyoku napisał(a): Owoce już spadły z ceny, ranga jest podwójnie prostsza do wbicia na tej odsłonie. Jestem na nie. Byla by prostrza jakby zostawili 2 milony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satanist Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja (edytowane) I tak tu sie latwo wbija latwiej 2x jak na s1 Edytowane 31 Maja przez Satanist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neron Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Najlepszą opcją będzie wprowadzenie owoców V po 1b do handlarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorek20000 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja 20 minut temu, Neron napisał(a): Najlepszą opcją będzie wprowadzenie owoców V po 1b do handlarki dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CANTIS Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Jak cos to ta ranga nic nie wnosi chyba, ze musicie sie dotykac tak jak ciepelek wyzej na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trona Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Propozycję jaką podałeś spełniają katakumby, które robi się w 3-4 minuty i przy dłuższym obiegu, mogłoby wychodzić 500 rangi/per run, uwzględniając że raz na jakiś czas dropnie Ci kombinacja Owoców I i IV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavalier Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Propozycje odrzucam. Na serwerze są dungeony gdzie można dropić już owocki + czasami jeżeli jest potrzeba odpalamy wam ev - owocowe szaleństwo. Nie może być też za łatwo bo każdy rangę wbije na momencie, a same owoce całkiem stracą swoją cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi