Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick postaci:ZmutowanaPala
    Opis propozycji:
    Witam ! Jak wszyscy tu widzimy ilość graczy online spada zatem i ja wychodzę z inicjatywą.
    Mianowicie wiadomo ilość graczy spada co wiąże się również z ilością przedmiotów dostępnych na rynku, głównie kuleje ranga.
    Więc tu pojawiam się ja by złożyć wam propozycje, propozycja brzmi następująco.
    Można by było dodać jakiegoś specjalnego DUNGA którego się robi 3-5 minut i ma się pewne 500 rangi.
    Nie chodzi tu o rangę w owocach lecz przypisaną do postaci za samo ubicie głównego bossa, z małą szansą no nie wiem na kamień zwierzaka ?
    Przepustka by była tania do stworzenia np z śmieci w ekwipunku eliksiry kolekcjonera, poszukiwacza była by to dobra opcja dla osób którym znudziło się bicie rangi av3.
    Myślę ze Owoce by i tak nie straciły na wartości bo żeby wbić 10m rangi trzeba trochę się pobawić, daję tylko luźną propozycje jestem ciekawy co społeczność odpowie.

Opublikowano
4 minuty temu, Saiyoku napisał(a):

Owoce już spadły z ceny, ranga jest podwójnie prostsza do wbicia na tej odsłonie.
Jestem na nie.

Byla by prostrza jakby zostawili 2 milony :classic_dry:

Opublikowano

Propozycję jaką podałeś spełniają katakumby, które robi się w 3-4 minuty i przy dłuższym obiegu, mogłoby wychodzić 500 rangi/per run, uwzględniając że raz na jakiś czas dropnie Ci kombinacja Owoców I i IV. 

Opublikowano

Propozycje odrzucam. Na serwerze są dungeony gdzie można dropić już owocki + czasami jeżeli jest potrzeba odpalamy wam ev - owocowe szaleństwo. Nie może być też za łatwo bo każdy rangę wbije na momencie, a same owoce całkiem stracą swoją cenę.

• Cavalier zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...