Skocz do zawartości

DUNG PEWNA RANGA PRZYPISNA DO POSTACI.

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick postaci:ZmutowanaPala
    Opis propozycji:
    Witam ! Jak wszyscy tu widzimy ilość graczy online spada zatem i ja wychodzę z inicjatywą.
    Mianowicie wiadomo ilość graczy spada co wiąże się również z ilością przedmiotów dostępnych na rynku, głównie kuleje ranga.
    Więc tu pojawiam się ja by złożyć wam propozycje, propozycja brzmi następująco.
    Można by było dodać jakiegoś specjalnego DUNGA którego się robi 3-5 minut i ma się pewne 500 rangi.
    Nie chodzi tu o rangę w owocach lecz przypisaną do postaci za samo ubicie głównego bossa, z małą szansą no nie wiem na kamień zwierzaka ?
    Przepustka by była tania do stworzenia np z śmieci w ekwipunku eliksiry kolekcjonera, poszukiwacza była by to dobra opcja dla osób którym znudziło się bicie rangi av3.
    Myślę ze Owoce by i tak nie straciły na wartości bo żeby wbić 10m rangi trzeba trochę się pobawić, daję tylko luźną propozycje jestem ciekawy co społeczność odpowie.

Propozycję jaką podałeś spełniają katakumby, które robi się w 3-4 minuty i przy dłuższym obiegu, mogłoby wychodzić 500 rangi/per run, uwzględniając że raz na jakiś czas dropnie Ci kombinacja Owoców I i IV. 

Propozycje odrzucam. Na serwerze są dungeony gdzie można dropić już owocki + czasami jeżeli jest potrzeba odpalamy wam ev - owocowe szaleństwo. Nie może być też za łatwo bo każdy rangę wbije na momencie, a same owoce całkiem stracą swoją cenę.

• Cavalier zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...