vivonzulul Opublikowano 21 Czerwca 2024 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Dobrze by było mieć możliwość linkowania rzeczy ze sklepu, żeby nie musieć wszystkiego wyjmować i wystawiać na nowo co raz, szczególnie biorąc pod uwagę częste crashe gry, które usuwają historię czatu. Cytuj
MPawlik71 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) +1, good idea Edytowane 22 Czerwca 2024 przez MPawlik71 1 Cytuj
vivonzulul Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2024 Linkowanie itemu to taki zabieg podczas którego przytrzymujecie alt, po czym klikacie lewy przycisk myszki na dany przedmiot by stworzyć do niego odnośnik na czacie. Nie da się tego zrobić, gdy item jest w sklepie, trzeba go mieć w eq. Cytuj
Hemoroid Opublikowano 23 Czerwca 2024 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Dodaj ankietę do posta. Łatwiej będzie zagłosować Cytuj
Aystar Opublikowano 27 Czerwca 2024 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Nie wiem w czym problem, mi clienta nie crashuje, raz klikam item z altem i nawet po relogu wysylam ta sama tresc wiadomości na wołaj mimo ze item jest na sklepie. Moim zdaniem propozycja na nie, są ważniejsze rzeczy do ogarnięcia na serwie :P Cytuj
Hemoroid Opublikowano 27 Czerwca 2024 Opublikowano 27 Czerwca 2024 1 godzinę temu, Tokky napisał(a): Nie wiem w czym problem, mi clienta nie crashuje, raz klikam item z altem i nawet po relogu wysylam ta sama tresc wiadomości na wołaj mimo ze item jest na sklepie. Moim zdaniem propozycja na nie, są ważniejsze rzeczy do ogarnięcia na serwie :P Nieistotne jest to, że są ważniejsze rzeczy do zrealizowania na serwie. Jeśli ten pomysł jest warty uznania, to można go dodać do listy oczekujących, choćby niewiadomo jak długa by była. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi