vivonzulul Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Dobrze by było mieć możliwość linkowania rzeczy ze sklepu, żeby nie musieć wszystkiego wyjmować i wystawiać na nowo co raz, szczególnie biorąc pod uwagę częste crashe gry, które usuwają historię czatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPawlik71 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) +1, good idea Edytowane 22 Czerwca przez MPawlik71 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivonzulul Opublikowano 22 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Linkowanie itemu to taki zabieg podczas którego przytrzymujecie alt, po czym klikacie lewy przycisk myszki na dany przedmiot by stworzyć do niego odnośnik na czacie. Nie da się tego zrobić, gdy item jest w sklepie, trzeba go mieć w eq. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoroid Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Dodaj ankietę do posta. Łatwiej będzie zagłosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OwOcowa Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoralneSalto Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokky Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Nie wiem w czym problem, mi clienta nie crashuje, raz klikam item z altem i nawet po relogu wysylam ta sama tresc wiadomości na wołaj mimo ze item jest na sklepie. Moim zdaniem propozycja na nie, są ważniejsze rzeczy do ogarnięcia na serwie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoroid Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 1 godzinę temu, Tokky napisał(a): Nie wiem w czym problem, mi clienta nie crashuje, raz klikam item z altem i nawet po relogu wysylam ta sama tresc wiadomości na wołaj mimo ze item jest na sklepie. Moim zdaniem propozycja na nie, są ważniejsze rzeczy do ogarnięcia na serwie :P Nieistotne jest to, że są ważniejsze rzeczy do zrealizowania na serwie. Jeśli ten pomysł jest warty uznania, to można go dodać do listy oczekujących, choćby niewiadomo jak długa by była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi