Skocz do zawartości

Widoczne HP podczas PVP  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcielibyście widocznego HP podczas PVP?

• TAK
      30
    • NIE
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej wszystkim,

Jak wiemy, PandoraMT2 to głównie PVP, a na serwerze brakuje moim zdaniem totalnej podstawy, dzięki której będziemy znać ilość HP w czasie rzeczywistym naszego przeciwnika. Co zdecydowanie usunie problem przekłamanych wartości podawanych przez naszych przyszłych przeciwników, podczas potyczek. Usunie to raz na zawsze, pytanie przeciwnika "Ile hp zostało?".

Nick postaci:
ATOSEK
Opis propozycji:

1)Proponuje wprowadzenie widocznego HP podczas PVP na zwykłych mapach jak i na arenach do tego przeznaczonych. 

Materiały dodatkowe:
Prezentacja pomysłu 

Edytowane przez mrconradman0001
Opublikowano

Ja nie jestem "za" ani "przeciw". Również tego nie potrzebuję.

Lubię jak jest obecnie i lubię niespodzianki podczas pvp 🤗

Wolę nie wiedzieć, ile mój przeciwnik ma hp podczas pvp. Byloby to za łatwe. Przynajmniej jest jakaś ekscytacja podczas pojedynku i myśli czy wygram, czy też może przeciwnik..

Co do zapytania o hp? Myślę, ze interakcja z graczem i zapytanie o hp, nie robi mi różnicy i problemu.

Opublikowano (edytowane)

Wsciekly83

Szkoda że wy zawsze piszecie "ja" "wole" itd. Nigdy nie zwracacie uwagi na innych i nowych graczy, ta gra bazuje głownie na losowości i szczęściu ("lubię niespodzianki " - to pograj w szachy, albo niech dziewczyna ci zrobi niespodziankę...), a dodanie takiej podstawy która jest na 99% serwerów, na pewno pomoże nowym graczom analizować swoje EQ. Powinniśmy być otwarci na nowych, a wysoki próg wejścia, analiza a raczej jej brak, bardziej przeszkadza nowym niż ułatwia.

Skoro lubicie patrzeć na siebie i nie przejmujecie się nowymi, gdy pomysł został by zrealizowany proponuje nakleić sobie kartkę na pół ekranu by mieć ten dreszczyk emocji. 

Edytowane przez mrconradman0001
  • Haha 2
Opublikowano

mrconradman0001

To moje zdanie na ten temat.  :classic_rolleyes:

I nie wypowiadam się w czyimś imieniu tylko swoim. 

I nie jestem "za" ani "przeciw", lecz tego nie potrzebuję, jeśli umiesz dobrze czytać :pepeEasy:

Opublikowano

Ale z Was tetrycy, zmiana nie jest inwazyjna.
Zawsze można zadowolić każdą ze stron i wprowadzić tą opcje w menu do włączenia/wyłączenia.

Jeśli taki kompromis Was nie zadowala, to chyba będę musiał wyciągnąć 20sto stronnicowy dokument, który ostatecznie udowodni, że zmiana jak najbardziej na plus ;>

• Podziękowanie 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tragedia pomysł :D
Chcecie odebrać ten dreszczyk emocji wynikający z niewiedzy odnośnie stanu zdrowia przeciwnika w danym momencie?
Ile razy sobie mówiliście "K*#$A ILE TEN TYP MA HP?!"?
Cała magia zostałaby zabita.

W pojedynku jedynie byłoby fajnie dowiedzieć się jedynie ile % hp zostało przeciwnikowi jak Ci do dupska nastuka ~ :OK:.