Hanadej Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Witam przychodzę z alternatywą odnośnie zarobku dla nowych/starych graczy. Nie ukrywam inspiracje wziąłem z innego serwera mianowicie. -Dodanie itemu przykładowo owoc czy coś tematycznego. -Możliwość go napelniania tak jakby punkty rangi zamiast na postać wpadaj do owocu/itemu ale napełnia się on wolniej niż wpada ranga normalnie. Daje to możliwość sprzedaży tego owocku po napełnieniu go do odpowiedniej pojemności owoc ten byłby dostępny w is lub też w postaci craftingu aby wypchnąć itemki zalegające na serwerze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OwOcowa Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Administracja się nie zgodzi na 💯 ale pomysł fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neron Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października hehehe i te słupy na mapie 150 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanadej Opublikowano 14 Października Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 9 minut temu, Golono napisał(a): hehehe i te słupy na mapie 150 😅 Wszystko jest do ogarnięcia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Głupi pomysł,głupszego nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Pomysł miałby sens jakby puszczać ludzi do gry tylko na X czasu dziennie haha, zmuszony jestem odrzucić. Ranga na Pandorce ma sporą wartość, zmieniać coś tutaj to tak jakby sporą część rynku zmienić nagle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi