AveSatana10 Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 Nudno juz was prac ciagle w tym samym miejscu... Wiem, że byly juz takie tematy ale nie widzialem nigdy zadnej konkretnej odpowiedzi ze strony administracji. Cytuj
siens Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 av1 a jak chcesz słoneczniej to pustynia Cytuj
Admin Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 Macie jakieś konkretne propozycje? Na pewno w sieci coś jest więc śmiało możecie podsyłać przykłady. Cytuj
Neoras Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 Ja bym użył areny z OX 1 Cytuj
CANTIS Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 5 godzin temu, Admin napisał(a): Macie jakieś konkretne propozycje? Na pewno w sieci coś jest więc śmiało możecie podsyłać przykłady. pierw fixnij stara potem mysl o nowej arenie Cytuj
Admin Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 3 minuty temu, CANTIS napisał(a): pierw fixnij stara potem mysl o nowej arenie Co Ci nie pasuje w obecnej arenie wojen? Cytuj
CANTIS Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 15 minut temu, Admin napisał(a): Co Ci nie pasuje w obecnej arenie wojen? moze to, ze od poczatku servera przy strukturach wchodzi DMG za 0?XD Cytuj
Admin Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 A ktoś Ci każe się tam bić i wpychać w struktury? "XD" Zawsze możesz zażalenie złożyć do ymiru. 2 Cytuj
AveSatana10 Opublikowano 18 Października 2024 Autor Opublikowano 18 Października 2024 7 godzin temu, siens napisał(a): av1 a jak chcesz słoneczniej to pustynia jak cie zaczną wpuszczać na arene to nie bedziesz już mogł sobie wybierac ;) 1 Cytuj
AveSatana10 Opublikowano 18 Października 2024 Autor Opublikowano 18 Października 2024 Nie ma poprawiać starą przeoraną tylko dodac nową lepsza przy okazji odswiezyc klimat Cytuj
Neron Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 7 godzin temu, Admin napisał(a): Macie jakieś konkretne propozycje? Na pewno w sieci coś jest więc śmiało możecie podsyłać przykłady. Klatka Rzymska Cytuj
Neoras Opublikowano 23 Października 2024 Opublikowano 23 Października 2024 W dniu 18.10.2024 o 18:22, Admin napisał(a): Co Ci nie pasuje w obecnej arenie wojen? Obecna arena jest git, nie do zmiany. Jedyne co to wystarczy zmienić to struktury na przenikalne, bo obecne bugowanie się w nich to nieśmieszny żart. a potem loganie do m1 i powrót na wojne (XD). To z dmg też. Bicie się w nich występuje na każdej wojnie. Nigdy nie wiadomo gdzie się utworzy grupa usuwać struktur też nie bardzo ma sens bo wtedy nie wiadomo jaki call do czego rzucić. Każdy kto gra wojny i turnieje na jakimś już tam poziomie podzieli raczej to zdanie. Poza tym już z innej beczki zauważyłem, choć mogę się mylić, że archer ma momenty w których strzałki i skille w ogóle nie dają dmg, a jaranie skilli z jednej wojny wpływa na jaranie w następnej LOL Cytuj
Odyn Opublikowano 28 Października 2024 Opublikowano 28 Października 2024 https://metin2.dev/topic/27514-horus-guild-war-map/ Moze cos takiego sztosik :)) Cytuj
Hydraulik Opublikowano 29 Października 2024 Opublikowano 29 Października 2024 (edytowane) zamiast bram dajcie po 2 flagi , zostawcie armate i namiot dla orientacji w terenie a reszta do wywalenia. Nie da się zliczyc ile razy mozna było kogos lub siebie samego wcisnac w teksture i jest wylaczony z walki chyba ze ma szybki atak lub musi dymac do m1 xD Cytat Poza tym już z innej beczki zauważyłem, choć mogę się mylić, że archer ma momenty w których strzałki i skille w ogóle nie dają dmg, a jaranie skilli z jednej wojny wpływa na jaranie w następnej LOL @ PoziomkaZ Heh ten efekt zauwazylem od aktualizacji z jakims "dystansem strzalek" wczesniej tego nie bylo i siadlo wszystko elegancko. Edytowane 29 Października 2024 przez Hydraulik Cytuj
kogucik11 Opublikowano 29 Października 2024 Opublikowano 29 Października 2024 W dniu 18.10.2024 o 18:48, Admin napisał(a): A ktoś Ci każe się tam bić i wpychać w struktury? "XD" Zawsze możesz zażalenie złożyć do ymiru. lepiej im nie wspominac o prywatnych serwerach 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi