Skocz do zawartości

Nowa Arena wojenna  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagłosuj na :

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Admin napisał(a):

Macie jakieś konkretne propozycje? Na pewno w sieci coś jest więc śmiało możecie podsyłać przykłady.

pierw fixnij stara potem mysl o nowej arenie :pepeWait:

Opublikowano
W dniu 18.10.2024 o 18:22, Admin napisał(a):

Co Ci nie pasuje w obecnej arenie wojen?

Obecna arena jest git, nie do zmiany. Jedyne co to wystarczy zmienić to struktury na przenikalne, bo obecne bugowanie się w nich to nieśmieszny żart. a potem loganie do m1 i powrót na wojne (XD). To z dmg też. Bicie się w nich występuje na każdej wojnie. Nigdy nie wiadomo gdzie się utworzy grupa usuwać struktur też nie bardzo ma sens bo wtedy nie wiadomo jaki call do czego rzucić. Każdy kto gra wojny i turnieje na jakimś już tam poziomie podzieli raczej to zdanie.
Poza tym już z innej beczki zauważyłem, choć mogę się mylić, że archer ma momenty w których strzałki i skille w ogóle nie dają dmg, a jaranie skilli z jednej wojny wpływa na jaranie w następnej LOL

Opublikowano (edytowane)

zamiast bram dajcie po 2 flagi , zostawcie armate i namiot dla orientacji w terenie a reszta do wywalenia. Nie da się zliczyc ile razy mozna było kogos lub siebie samego wcisnac w teksture i jest wylaczony z walki chyba ze ma szybki atak lub musi dymac do m1  xD

Cytat

Poza tym już z innej beczki zauważyłem, choć mogę się mylić, że archer ma momenty w których strzałki i skille w ogóle nie dają dmg, a jaranie skilli z jednej wojny wpływa na jaranie w następnej LOL  @ PoziomkaZ

Heh ten efekt zauwazylem od aktualizacji z jakims "dystansem strzalek" wczesniej tego nie bylo i siadlo wszystko elegancko.

Edytowane przez Hydraulik