Radosny Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Nick postaci: Psikut Opis propozycji: Chciałbym zasugerować dodanie do bonus switchera zakładki do mixowania kostiumów, ponieważ obecnie można to robić tylko ręcznie. Taka funkcjonalność ułatwiłaby proces bonusowania kostiumów i zwiększyła komfort gry. Dzięki temu gracze mogliby szybciej i łatwiej tworzyć unikalne zestawy, co na pewno podniosłoby ich satysfakcję. Umożliwienie automatycznego mixowania kostiumów z pewnością przyciągnęłoby więcej osób do gry, które cenią sobie estetykę postaci. Liczę na to, że rozważycie tę propozycję, bo może przynieść wiele korzyści dla społeczności! Materiały dodatkowe: brak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavalier Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2 godziny temu, Radosny napisał(a): Dzięki temu gracze mogliby szybciej i łatwiej tworzyć unikalne zestawy Nie może być za łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 1 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada @ Cavalier z jednej strony tak z drugiej w momencie gdy mamy możliwość bonusowania 6/7b przez bs dodanie tej samej opcji do kostiumów było by dobra sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavalier Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Myślę, że nie będziemy szli aż na tak dużą łatwość wbijania tych bonusów, jednak trzeba się troszkę namęczyć aby coś wbić a potem mieć z tego satysfakcję jak zobaczysz perf bony ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satanist Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada -1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReeY Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 15 minut temu, Satanist napisał(a): -1 Nie znasz sie Na tak! Włączam dziś, wracam jutro i wszystkie isy perfy, oemdzi ale koks poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OwOcowa Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 18 godzin temu, Cavalier napisał(a): Myślę, że nie będziemy szli aż na tak dużą łatwość wbijania tych bonusów, jednak trzeba się troszkę namęczyć aby coś wbić a potem mieć z tego satysfakcję jak zobaczysz perf bony ;) tak sobie mówić można jak ktoś tego nie wbija, ciekawe jakbyś mówił jak musiał byś ręcznie to klepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavalier Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2 godziny temu, OwOcowa napisał(a): tak sobie mówić można jak ktoś tego nie wbija, ciekawe jakbyś mówił jak musiał byś ręcznie to klepać Nic bym nie mówił, wbijał bym ręcznie i się fajnie bawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiru Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Na nie. Patrząc na to jak czasami długo wbije chociażby 5/5, myślę że dość szybko bym szukał kupca na nerkę mojego tygrysa żeby odbudować zasoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveSatana10 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada jestem na tak albo na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saturas Opublikowano 15 Listopada Udostępnij Opublikowano 15 Listopada A ja osobiście podzielam zdanie Pana powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavalier Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada Propozycja odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi