Tekazyoo Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Nick postaci: Tekazyo Opis propozycji: Istnieje możliwość stackowania rzeczy jednym przyciskiem w eq, co Wy na to aby była możliwość stackowania rzeczy w magazynie również jednym przyciskiem? Ułatwi to trochę życia tym, którzy lubią mieć porządek :D Materiały dodatkowe: 1 Cytuj
Wudo Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Myślę że nawet spoko mogło by to być imo na plus Cytuj
yuioe Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia +1, pewno mało inwazyjna zmiana a przyda się na pewno. Cytuj
Focusmok Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Jestem na nie, to jes oldskull wienc musi byc oldskulowo, zdecydowanie na NIE 2 Cytuj
SiejeZło Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia szczerze? już dawno powinno być tak samo jak rozstackowanie przedmiotów 1 Cytuj
SkunMorderca Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 godzinę temu, SiejeZło napisał(a): szczerze? już dawno powinno być tak samo jak rozstackowanie przedmiotów Oj tak. Jeszcze dzielenie itemkow na paczki. Np z stacka 200 itemkow żeby podzielić na np. 5 paczek po 40 jednym kliknięciem. Cytuj
lewaw14 Opublikowano Wtorek o 16:03 Opublikowano Wtorek o 16:03 W dniu 31.01.2025 o 10:46, Focusmok napisał(a): Jestem na nie, to jes oldskull wienc musi byc oldskulowo, zdecydowanie na NIE Co tu jest oldskull? Jakbyś chciał "oldsklull" to połowę, rzeczy trzeba wyrzucić np. KD LEGE :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi