Skocz do zawartości

Propozycja  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś za?

• Tak
      10
    • Nie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick postaci: Antichrist
Opis propozycji: Wyskakuje z propozycją dodania zmiany wyglądu każdego unikalnego kostiumu dostępnego na serwerze (podmiana modeli tych co są) na takie z wbudowanymi szarfami
Materiały dodatkowe: 
  • Polubienie 1
Opublikowano

Moim zdaniem te kostiumy i tak już są ładne, a nigdy nie byłem fanem szarf wiec jestem na nie. Chyba że dało by się te szarfy ubierać i ściągać i byłby on kolejnym elementem kostiumu to na tak

• Polubienie 1
Opublikowano
11 godzin temu, Simon Riley napisał(a):

Moim zdaniem te kostiumy i tak już są ładne, a nigdy nie byłem fanem szarf wiec jestem na nie. Chyba że dało by się te szarfy ubierać i ściągać i byłby on kolejnym elementem kostiumu to na tak

Taki wnioskuje zamysł ma propozycja gdyż autor pisał coś podobnego również na PW. Jednak wydaje mi się iż nawet kiedy byłby to tylko przedmiot kosmetyczny jak nie wiem, nakładka petów.. to ludzie by myśleli, że to pełne szarfy i za duża gównoburza powstanie.

Opublikowano

Jestem na nie co do zmian jeśli chodzi o unikaty które są już w grze, ktoś kupił/wylosował np doktora śmierci bo mu się podobał taki jaki jest, po zmianie wielu ludziom może sie to przestać podobać i będzie zamieszanie i jak admin wspomniał gówno burza, ludzie są różni a można się było przekonać, że niektórzy tu z byle czego robią problem. Jeśli chodzi o nowości to róbta co chceta.

Opublikowano
Godzinę temu, Admin napisał(a):

Taki wnioskuje zamysł ma propozycja gdyż autor pisał coś podobnego również na PW. Jednak wydaje mi się iż nawet kiedy byłby to tylko przedmiot kosmetyczny jak nie wiem, nakładka petów.. to ludzie by myśleli, że to pełne szarfy i za duża gównoburza powstanie.

Zawsze mozna dodac opcje ukrycia/pokazania szarfy? :patrickHmm:

Opublikowano
Teraz, Satanist napisał(a):

Zawsze mozna dodac opcje ukrycia/pokazania szarfy? :patrickHmm:

Zapominasz o fakcie iż jest to Metin2, a ludzie w tej grze nie do końca potrafią nawet czytać.

Opublikowano
Teraz, Admin napisał(a):

Zapominasz o fakcie iż jest to Metin2, a ludzie w tej grze nie do końca potrafią nawet czytać.

Zauwazylem dobrze ze jestem Dr. Dolittle i wszystko ogarniam :cat3:

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Admin napisał(a):

O to to ;) Po prostu nie potrzebnie wyleje się szambo, a te sety które wrzucają i tak są ładne i niczego im nie brakuje, ale wiadomo gust i guściki.

• Polubienie 1
Opublikowano (edytowane)

Szarfy? Oby nie, po co upiększać kostiumy które same w sobie już są ciekawe. Zbyt duża ilość detali może popsuć poprostu niektóre kostiumy. Chyba żeby dać komuś tylko 1 sztukę tej szarfy, jakąś dojeb**ą na serwer za jakiś turniej pvp. 

:pepeNO:

Edytowane przez Sanchey
Opublikowano (edytowane)

Jeśli byłyby to jakieś nowe kostiumy połączone już z szarfami (w max ilosci np. 2-3 kostiumów które miałyby zostać dodane) i w jakiejś fajnej kolorystyce czarno-złote czy hugo wie jakie(jakieś fajne kolory) to w tym przypadku why not? :pepeYES: Byłoby to na pewno coś nowego i odswieżającego lekko serwer. 

Ale ogólnie, nie jestem fanem szarf i jestem na  :pepeNO: i również uważam, że kostiumy które są już na serwerze są ładne. Jestem również takiego zdania oraz za tym, że powinno cos zostać dodane bo to co jest już po prostu czasem może się komuś nudzić.

Edytowane przez Wsciekly83