Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zapraszam do zapoznania się z propozycjami:pepePrayge:

1.:pepeEasy: Dodanie do listy znajomych aktywnego GameMastera, nie każdy posiada program do nagrywania, w ten sposób wystarczy napisać do admina który jest online i po kłopocie jedną parszywą mordę mniej:pepeBAN:

2. Skoro w rankingu tygodniowym mamy Metiny, Bossy, Dungeony, Potwory, to dlaczego :pepeHands: nie ma Rybactwa? Myślę że rybacy zasługują też na jakieś nagrody.

Pozdrawiam :OK:

Opublikowano

1. Administratorów jest obecnie 4., praktycznie sprawdzamy we 2., ja i Cavalier. Wystarczy otworzyć nowe okno szeptu przez LSHIFT + ENTER, wpisać nick (bez prefixów i suffixów) i tam spróbować napisać.

2. Nie zasługują.

To jest jedna z tych aktywności, które prawie nigdy nie są robione na mniej niż parę kont, stąd pomiar tego kto zdobył najwięcej ryb nie byłby możliwy. Do tego, zarówno rud jak i ryb jest na serwerze nieskończona ilość w każdym momencie (ryb bardziej w sumie nawet) Powód ten ma zastosowanie również do górnictwa, stąd nie znajdą się one w rankingach.

• Polubienie 1
Opublikowano
  W dniu 3.03.2025 o 15:21, Knight napisał(a):

1. Administratorów jest obecnie 4., praktycznie sprawdzamy we 2., ja i Cavalier. Wystarczy otworzyć nowe okno szeptu przez LSHIFT + ENTER, wpisać nick (bez prefixów i suffixów) i tam spróbować napisać.

2. Nie zasługują.

To jest jedna z tych aktywności, które prawie nigdy nie są robione na mniej niż parę kont, stąd pomiar tego kto zdobył najwięcej ryb nie byłby możliwy. Do tego, zarówno rud jak i ryb jest na serwerze nieskończona ilość w każdym momencie (ryb bardziej w sumie nawet) Powód ten ma zastosowanie również do górnictwa, stąd nie znajdą się one w rankingach.

Rozwiń  

Rozumiem tylko jak mówiłem nie każdy gracz ma program do nagrywania, co więc prowadzi do tego że musi wchodzić na forum rejestrować się i szukać waszego nicku żeby bota zgłosić przez co bocika już dawno nie ma, drugie skoro aktywność na więcej niż pare kont to dlaczego osoby robiące multikonta mogą wygrywać nagrody za topke jedno myli sie z drugim xD 

Opublikowano
  W dniu 4.03.2025 o 18:17, Jem Pizze napisał(a):

Rozumiem tylko jak mówiłem nie każdy gracz ma program do nagrywania, co więc prowadzi do tego że musi wchodzić na forum rejestrować się i szukać waszego nicku żeby bota zgłosić przez co bocika już dawno nie ma, drugie skoro aktywność na więcej niż pare kont to dlaczego osoby robiące multikonta mogą wygrywać nagrody za topke jedno myli sie z drugim xD 

Rozwiń  

Co do pierwszej części, być może się pojawi bez statusu aktywności, co do drugiej no dobrze, tylko większość grających nie gra pod topki na parę postaci a lwia wiekszość rybaków/górników tak właśnie łowi/kopie (stan na online teraz, sprawdziłem :pepePrayge:).