Wudo Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca 1: Pierd0lec 2:Usprawnienie wsadzania kd 3:Cześć, przychodzę z pomysłem związanym z wsadzaniem KD. Pomysł polegałby na potce bądź jakimś kamieniu, który zwiększa szansę na wsadzenie KD do zbrojki o 15%, przykładowo. Zrobienie tego kosztowałoby nasze ulepki – najlepiej, gdyby pobierało to duże ilości ulepek, typu kryptonit i inne pierdoły. Jest tego tyle na serwerze, że mogłoby to wypompować te ulepki i sprawić, aby w końcu były coś warte. Przykładowo – po 600 każdego, nie wliczając diamentów, oraz jakieś 5 bryłek bądź 200 odłamków KD. To taki mój przykład – mogłoby to wypompować ulepki z serwera i sprawić, że w końcu byłyby coś warte. Oczywiście wymagane ulepy, yangi są do zmiany, ale taka oto moja propozycja. Co o niej sądzicie? 1 Cytuj
Sanchey Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Ma to sens. Rok temu też próbowałem założyć podobny temat np. 10k ulepek za 5% do luda jednak temat został zgaszony szybciutko. Jak najbardziej pomysł mi się podoba Cytuj
Satanist Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca super pomysl jasne ze na tak na projekcie po 5 latach 1 Cytuj
siens Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca dodajmy kowala gildijnego ktory daje +50% na ulepszenie kd !!!!!! 1 Cytuj
Wudo Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca 6 minut temu, Satanist napisał(a): super pomysl jasne ze na tak na projekcie po 5 latach Taka zmiana nie musiałaby być wprowadzona teraz mogła by być na starcie nowej edycji np wtedy miało by to większy sens Cytuj
KentuckyChicken Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Hm, akurat taki pomysł z potka 5-15% nie jest zły, jakby tylko z legendy dropil np. To by to usprawniło rywalizację o legendę 😊 Cytuj
Satik Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) Oczywiście, że jestem na nie. Każdy wkładał KD przy 50% więc i Wy dacie radę. Dlaczego ma działać na kd do zbroi? A do broni już nie? Wypompowanie ulep? Dlaczego w ogóle mają być wypompowane? Przepustka na Najmanusa wypompuje ulepy, kolekcjoner wypompuje ulepy. Dlaczego potka mialaby być robiona z ulep, a nie z ksiąg? Przewodników do górnictwa jest mnóstwo i jakoś nikomu to nie przeszkadza.. Po prostu 250lvl, które nadal siedzą 24/7 na 100 kontach jednocześnie chcą się nachapać na ulepkach xDD o ile wzrośnie koszt oddania kolekcjonera z ulepkami? Dropienie w av3 i tak jest najbardziej opłacalne, ale co niektórym ciągle mało i mało i włączył im się tryb Zełeńskiego i tylko dej, dej, dej Edytowane 5 Marca przez Satik 1 Cytuj
Simon Riley Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Pomysł dobry aczkolwiek nie sprawiedliwy względem osób które już wsadziły KD na 50% szansy. Aczkolwiek przy następnej Akademi Pandory był bym za wprowadzeniem takiego ulepszenia. Może nie koniecznie kosztem ulepów, może czyms innym nie wiem póki co nic nie przychodzi mi do głowy. Więc jestem na nie ale... Na następnej akademi Pandory był bym na tak. 1 1 Cytuj
ReeY Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Po 10 ulepek każdego rodzaju i niech daje 99% szansy na wsadzenie, może w końcu zrobię eku lege bo chcę być pro... 1 Cytuj
OwOcowa Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Było, i nie zostało to wprowadzone bo niektórzy się spłakali o to że, wartość kd by spadła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi