kacperdyscy Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca (edytowane) Jako iż jest to serwer easy z dużą ilością gildii fajnie byłoby wprowadzić właśnie te max rosy, nieskończone poty do shopów bo po co takie detale mają robić nam pod górke, proponuję również dodać rybki do lewego górnego rogu jako ikona aby wiedzieć ile pozostało czasu do ich wyłączenia, to samo z kryształem Edytowane 15 Marca przez kacperdyscy 3 1 Cytuj
exero Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca o wlasnie cholera jasna tak by wypadalo zrobic cholera wlasnie 1 1 Cytuj
Simon Riley Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca W sumie dobry pomysł jeśli chodzi o roski ale jak to mówią za darmo umarło tak że - Proponuję np nieskończone roski kosztem czegoś, np 1000sztuk ulepszaczy za nieskończoną roske. Co do potek jestem zdania żeby nic w tej kwesti nie zmieniać ponieważ średnie/duże potki można sprzedawać za yangi, co prawda dużo za nie się nie dostanie ale zawsze coś. 1 Cytuj
kubus699 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca na nie... ps. sell perf ROSKI, przy 1000 sztuk 1 gratis Cytuj
Mauolepszy Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Były już takie wymysły x czasu temu, temat został odrzucony więc jestem na nie. Cytuj
NartyJezusa Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) Potki na NIE Rybki na TAK Roski na NIE (chyba że tak jak wyżej ktoś napisał nieskończona roska = x ulepszaczy czy innych rzeczy) Co do kryształu, pasowałoby obok aktualnego paska nad monetą dodać oprócz informacji jaki kryształ jest odpalony czas jego działania Edytowane 16 Marca przez NartyJezusa Cytuj
Satanist Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca wyklikanie rosek to godzina roboty jak sie nie ma parkinsona, potki debilizm, rybki i krysztal dobry pomysl Cytuj
SamiecSigma Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Na tak, stanie i klikanie tych ros to bezsens, tylko strata czasu Cytuj
malymusk Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 9 godzin temu, Satanist napisał(a): wyklikanie rosek to godzina roboty jak sie nie ma parkinsona ludzie chcą grać w metina, a nie klikacza i dla jednego poświęcić godzinę na klikanie to nic, a drugi tą godzinę poświęci na życie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi