Skocz do zawartości

Pierścień Półksiężyca i Upiorny Lizak w IS na 30 DNI  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za tym aby Pierścień Półksiężyca i Upiorny Lizak były dostępne w Item Shopie na 30 DNI (adekwatnie większa cena SM)

• Tak (podobnie jak w przypadku wzmocnienia kostiumów i nakładek na zwierzaki)
    • Nie

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 03/25/25 o 23:41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jesteś za tym aby Pierścień Półksiężyca i Upiorny Lizak były dostępne w Item Shopie na 30 DNI (adekwatnie większa cena SM)

1) Tak (podobnie jak w przypadku wzmocnienia kostiumów i nakładek na zwierzaki)
2) Nie

• Polubienie 1
Opublikowano
16 minut temu, Boyek napisał(a):

Moim zdaniem powinien być na 15 dni i za większą sume, wtedy Azrael miałby jakiś sens bo teraz jest bezużyteczny. 

Lecą owoce V, czasem lizak i ppk. Jak na dunga bez przepuchy jest opłacalny, tylko trochę czasochłonny. Żeby nie było że odbiegamy od tematu, propozycja bardzo fajna na tak. A tym bardziej że nie da się przedłużać zaklinaczami , ppk ani lizaka.

Opublikowano
6 minut temu, ScoobyDoo napisał(a):

Lecą owoce V, czasem lizak i ppk. Jak na dunga bez przepuchy jest opłacalny, tylko trochę czasochłonny. Żeby nie było że odbiegamy od tematu, propozycja bardzo fajna na tak. A tym bardziej że nie da się przedłużać zaklinaczami , ppk ani lizaka.

Jak dla mnie to powinna być opcja na 15 i 30 DNI do wyboru patrząc z perspektywy tego, że wkład do strojów/petów jest na 30dni. 

Jak nie dropie, wole kupić gotowca więc osoby w podobnej sytuacji wiedzą, że jest to wygoda bo masz wszystko na miesiąc

Opublikowano
25 minut temu, GIDO napisał(a):

Jak dla mnie to powinna być opcja na 15 i 30 DNI do wyboru patrząc z perspektywy tego, że wkład do strojów/petów jest na 30dni. 

Jak nie dropie, wole kupić gotowca więc osoby w podobnej sytuacji wiedzą, że jest to wygoda bo masz wszystko na miesiąc

Może wyżej nie wyraziłem się jasno, napisałem co do opłacalności bo Boyek troche plecie bzdury. Propozcja 30 dniowych lizaków i ppk w item shopie to bardzo dobry pomysł.