Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proponuję aby z meinów w czerwonym lesie nie dropiło nic dla osób z wysokim lvl. Strasznie wk*rwia sytuacja że pały na 250 tam wpadają i ch*ja można zrobić/dropnąć w większości aby coś dropnąć to różnica od lvl nie może być większa niż 15 i tutaj tez tak powinno być żeby ukrócić to pedalstwo że na 250lvl  walą metki w czerwonym lesie i tutaj bez lvl i eq ch*ja mozna zrobić (i żeby nie było siedziałem tam dosyć długo i kazdy metek był rozwalany przez taką pałe a dotego co można zrobić takiemu śmieciowi na 250lv? no ku*wa jak ktoś chce dobre itemki żeby się rozwijać albo na sell a tu taka pała jeb*ana) . To jest słabe w ch*j bo te pały tam siedzą prawie cały czas. Więc albo zmiana że te piz*y chu*a tam dropią albo dodajcie inne lokalizacje dla niższych lvl gdzie mozna wydropić dobre iemki 

• Haha 4
Opublikowano
17 godzin temu, maciek napisał(a):

Witam,

Proponuję aby z meinów w czerwonym lesie nie dropiło nic dla osób z wysokim lvl. Strasznie wk*rwia sytuacja że pały na 250 tam wpadają i ch*ja można zrobić/dropnąć w większości aby coś dropnąć to różnica od lvl nie może być większa niż 15 i tutaj tez tak powinno być żeby ukrócić to pedalstwo że na 250lvl  walą metki w czerwonym lesie i tutaj bez lvl i eq ch*ja mozna zrobić (i żeby nie było siedziałem tam dosyć długo i kazdy metek był rozwalany przez taką pałe a dotego co można zrobić takiemu śmieciowi na 250lv? no ku*wa jak ktoś chce dobre itemki żeby się rozwijać albo na sell a tu taka pała jeb*ana) . To jest słabe w ch*j bo te pały tam siedzą prawie cały czas. Więc albo zmiana że te piz*y chu*a tam dropią albo dodajcie inne lokalizacje dla niższych lvl gdzie mozna wydropić dobre iemki 

Twój pomysł mi się nie podoba. Nie powiem dlaczego. :patrickAyaya:

PS. Zawsze ludzie mogą się wyżyć, na takich 250. Np:

spacer.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze to tylko pokazuje jak nieumiejętnie potraficie odnaleźć się w sytuacji, możliwość zbijania metków jest jak najbardziej możliwa. Co za problem zbijać metki od samego końca? Zmieniać ch jak szalony ch1 ch3 ch4 i biec dalej itd, by zniechęcić innych. Zbijać tylko górkę, albo metiny z samego początku. 

Co do lvl i eq się nie zgodzę, nie ma ogromnej różnicy dmg w stosunku do lvl, a eq 250/15 aktualnie chodzą po 1,9kkk wiec to koszt tak naprawdę jednego wydropionego PDka...

Najlepiej to 250lvl zakazać wchodzenia na expowiska, możliwość zbijania metinów i zablokowania dungów. Niech stoją w m1/m2. Na nie

• Polubienie 1