maciek Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Witam, Proponuję aby z meinów w czerwonym lesie nie dropiło nic dla osób z wysokim lvl. Strasznie wk*rwia sytuacja że pały na 250 tam wpadają i ch*ja można zrobić/dropnąć w większości aby coś dropnąć to różnica od lvl nie może być większa niż 15 i tutaj tez tak powinno być żeby ukrócić to pedalstwo że na 250lvl walą metki w czerwonym lesie i tutaj bez lvl i eq ch*ja mozna zrobić (i żeby nie było siedziałem tam dosyć długo i kazdy metek był rozwalany przez taką pałe a dotego co można zrobić takiemu śmieciowi na 250lv? no ku*wa jak ktoś chce dobre itemki żeby się rozwijać albo na sell a tu taka pała jeb*ana) . To jest słabe w ch*j bo te pały tam siedzą prawie cały czas. Więc albo zmiana że te piz*y chu*a tam dropią albo dodajcie inne lokalizacje dla niższych lvl gdzie mozna wydropić dobre iemki 4 Cytuj
biznesjanusz Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Tam się robi ranking tygodniowy. Jestem ma plus nie powinno liczyć tych metkow bo serio początkowi gracze nic nie mogą zrobić z tymi "pałami" xD Cytuj
Neron Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Świetny pomysł!!11!!!!!!! I aby gracze z 250 poziomem nie mogli tworzyć nowych postaci stricte pod bicie metinuw!!!!!!!!111!1!!!!!1 Cytuj
ScoobyDoo Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 17 godzin temu, maciek napisał(a): Witam, Proponuję aby z meinów w czerwonym lesie nie dropiło nic dla osób z wysokim lvl. Strasznie wk*rwia sytuacja że pały na 250 tam wpadają i ch*ja można zrobić/dropnąć w większości aby coś dropnąć to różnica od lvl nie może być większa niż 15 i tutaj tez tak powinno być żeby ukrócić to pedalstwo że na 250lvl walą metki w czerwonym lesie i tutaj bez lvl i eq ch*ja mozna zrobić (i żeby nie było siedziałem tam dosyć długo i kazdy metek był rozwalany przez taką pałe a dotego co można zrobić takiemu śmieciowi na 250lv? no ku*wa jak ktoś chce dobre itemki żeby się rozwijać albo na sell a tu taka pała jeb*ana) . To jest słabe w ch*j bo te pały tam siedzą prawie cały czas. Więc albo zmiana że te piz*y chu*a tam dropią albo dodajcie inne lokalizacje dla niższych lvl gdzie mozna wydropić dobre iemki Twój pomysł mi się nie podoba. Nie powiem dlaczego. PS. Zawsze ludzie mogą się wyżyć, na takich 250. Np: Cytuj
mrconradman0001 Opublikowano Niedziela o 09:00 Opublikowano Niedziela o 09:00 Szczerze to tylko pokazuje jak nieumiejętnie potraficie odnaleźć się w sytuacji, możliwość zbijania metków jest jak najbardziej możliwa. Co za problem zbijać metki od samego końca? Zmieniać ch jak szalony ch1 ch3 ch4 i biec dalej itd, by zniechęcić innych. Zbijać tylko górkę, albo metiny z samego początku. Co do lvl i eq się nie zgodzę, nie ma ogromnej różnicy dmg w stosunku do lvl, a eq 250/15 aktualnie chodzą po 1,9kkk wiec to koszt tak naprawdę jednego wydropionego PDka... Najlepiej to 250lvl zakazać wchodzenia na expowiska, możliwość zbijania metinów i zablokowania dungów. Niech stoją w m1/m2. Na nie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi