Skocz do zawartości

NPC skupujący przedmioty  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. NPC skupujący przedmioty

• Tak
      2
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W związku z przesytem przedmiotów na serwerze i coraz większym brakiem zainteresowania na zakupy podstawowych przedmiotów wychodzę z propozycją dodania opcji sprzedawania przedmiotów u NPC za godziwe pieniądze .

Wymagało by to wprowadzenia nowych cen przedmiotów, np diamentowa bransoleta w wersji do mixu nie kosztowała by już 160k u handlarza, tylko NP. 3kkk

Warto było by dodać również opcję sprzedaży przedmiotów perfekt za nieco wyższą sumę.

Zarobek nie znaczny, a jednak pomoże graczom pozbyć się zbędnych przedmiotów, i dać im zarobić na wydatki bieżące. 

A przede wszystkim oczyści rynek z tego co zbędne i co gracze pomnożyli przez kilka edycji serwera.

spacer.png

Edytowane przez APTEK
Opublikowano

No nwm mi mimo wszystko te przedmioty schodzą. Czasem zajmuje to więcej czasu ale to też przez to że zbliżają się wakacje i też osoby nie są tak aktywne. Raczej w takim okresie handel wyglądał już od początkowych edycji podobnie 

Opublikowano

A co to pomysłu myślę że ciężko będzie ustawić żeby sprzedaż u npc dawałaby radę sprawdzić bony jakie u niego chcemy sprzedać, pomysł pewnie miałby pewne luki które możnaby było jakoś wykorzystać. Poza tym dla mnie to trochę śmieszne by było sprzedawać perf itemy u handlarki