Skocz do zawartości

NPC skupujący przedmioty  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. NPC skupujący przedmioty

• Tak
      4
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W związku z przesytem przedmiotów na serwerze i coraz większym brakiem zainteresowania na zakupy podstawowych przedmiotów wychodzę z propozycją dodania opcji sprzedawania przedmiotów u NPC za godziwe pieniądze .

Wymagało by to wprowadzenia nowych cen przedmiotów, np diamentowa bransoleta w wersji do mixu nie kosztowała by już 160k u handlarza, tylko NP. 3kkk

Warto było by dodać również opcję sprzedaży przedmiotów perfekt za nieco wyższą sumę.

Zarobek nie znaczny, a jednak pomoże graczom pozbyć się zbędnych przedmiotów, i dać im zarobić na wydatki bieżące. 

A przede wszystkim oczyści rynek z tego co zbędne i co gracze pomnożyli przez kilka edycji serwera.

spacer.png

Edytowane przez APTEK
  • Zmieszany 1
Opublikowano

No nwm mi mimo wszystko te przedmioty schodzą. Czasem zajmuje to więcej czasu ale to też przez to że zbliżają się wakacje i też osoby nie są tak aktywne. Raczej w takim okresie handel wyglądał już od początkowych edycji podobnie 

Opublikowano

A co to pomysłu myślę że ciężko będzie ustawić żeby sprzedaż u npc dawałaby radę sprawdzić bony jakie u niego chcemy sprzedać, pomysł pewnie miałby pewne luki które możnaby było jakoś wykorzystać. Poza tym dla mnie to trochę śmieszne by było sprzedawać perf itemy u handlarki 

• Polubienie 1