Angie Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Witam wszystkich graczy oraz administrację! Chciałabym zaproponować kilka zmian, które pozytywnie mogłyby wpłynąć na klimat oraz interakcje między graczami na serwerze: 1. Rozszerzenie kat. emocji (emotek) - warto byłoby dodać nowe bardzie nowoczesne oraz zabawne. Wprowadzić powiew świeżości. 2. Miasto do rozmów (miasto społeczności) - miasto w którym gracze mogliby spokojnie porozmawiać, zrelaksować się, wymienić doświadczeniami, lub po prostu poznać nowych graczy i wspomóc osoby, które dopiero zaczynają i nie są doświadczone. 3. Dodatkowe dekoracje - ławki, ogniska, tło z muzyką, romantyczne miejsca. 4. Skrzynie społecznościowe - gracze mogliby napełnić wspólnie skrzynię aktywności np. podczas zabijania bossów, a po uzupełnieniu każdy otrzymuję nagrodę. 5. Starszy gracz oraz świeży gracz - można zorganizować questy, czyli zadania i świeży gracz dostaję kamienie do ulepszenia skilli, może skrzynie w której wylatuję broń od 75 lvl-a, bonusy expa, a dla pomagającego może unikatowe kamienia, ryby oraz punkty rangi. 6. Poprawa szeptu (wiadomości od graczy) - możliwość napisania do kogoś, jeśli jest niedostępny. Piszcie co myślicie, moze ktos z was będzie miał więcej propozycji. Pozdrawiam, Angie. 3 2 1 Cytuj
Neoras Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Jestem za, wyczuwam możliwosc spotkania niezłej szamanki przy takim ognisku z romantyczną muzyką w tle. Ta gra potrzebuje właśnie miejsca integracja do czilu strefy wolnej od pevupe i wściekłych klasowców. A wsm emotki i tance sa latwe do zaimplementowania. Mozna wprowadzic specjalna maske uczuc w isie do ich uzywania. Pozdrawiam cieplutko EKSTRA POMYSŁY. BRAWO! takich ludzi nam trzeba. Edytowane 21 Czerwca przez Neoras 1 1 Cytuj
Sand Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) xd jak bendom azjatki w romantycznym miejscu przy ognisku to jestem na tak Edytowane 22 Czerwca przez Sand azjatki Cytuj
Angie Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) 4 godziny temu, Satanist napisał(a): Oho tinderuwa szuka chlopa w metinie Tylko 6. pomysl ma sens Mam partnera od 7 lat. Nigdy nie miałam tindera.XD Edytowane 22 Czerwca przez Angie Cytuj
SovEren Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca W sumie zabawne. Pomysł 6 git (jest już na niego osobna propozycja), reszta trochę mem ale misje z jakimś "świeżakiem" bym porobił na Ezota czy Azraela XD 1 Cytuj
Angie Opublikowano Czwartek o 17:40 Autor Opublikowano Czwartek o 17:40 Fajnie byłoby gdyby coś nowego dodali po prostu xD Cytuj
EnVy Opublikowano Piątek o 09:20 Opublikowano Piątek o 09:20 popieram emotki czekam niecierpliwie aż mój szaman będzie mógł zajebać salto pozdrawiam 1 2 Cytuj
DoomikWP Opublikowano Sobota o 05:47 Opublikowano Sobota o 05:47 Ja to bym jakieś bambisie przygarniał wiec z bambisiami pomysł git xD 1 Cytuj
Angie Opublikowano Niedziela o 19:42 Autor Opublikowano Niedziela o 19:42 W dniu 28.06.2025 o 07:47, DoomikWP napisał(a): Ja to bym jakieś bambisie przygarniał wiec z bambisiami pomysł git xD Jeszcze jakby dodatkowo za to wylatywały ryby i nie trzeba byłoby się tak męczyć i łowić XD. Cytuj
Rune Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu na starej pandorze miejscem spotkan bez agresji to byla mapa przeznaczenia do brania slubów, gracze specjalnie brali slub, który trwał godzinami, zęby mozna było tam spokojnie spedzic czas z innymi graczami 1 Cytuj
CANTIS Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu E stara ale to metin a nie simsy 1 2 1 Cytuj
Angie Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 11 godzin temu, Rune napisał(a): na starej pandorze miejscem spotkan bez agresji to byla mapa przeznaczenia do brania slubów, gracze specjalnie brali slub, który trwał godzinami, zęby mozna było tam spokojnie spedzic czas z innymi graczami Ooo pamiętam to!! Gdyby wtedy dało się rozmawiać klikając literkę, ale by się działo. XD Edytowane 4 godziny temu przez Angie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi