D0MIK Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Nick postaci: D0MIK Opis propozycji: Limitowanie dropu Materiały dodatkowe: Żona obok Chciałbym poruszyć kwestie limitowania dropu, jest to świetna sprawa i jestem totalnie za nią lecz jest 2 zasadnicze problemy. Posiadamy z żoną gamingowy pokój w którym jesteśmy złączeni po jednej sieci, oczywscie używamy dwóch osobynch komputerów - jesteśmy innymi osobami. Przez limit który jest aktualnie nałożony, jesteśmy automatycznie nakładani przez limit per IP i jeśli żona dropi dungi/bossy, ja sztabki - jestem poszkodowany przez jej klienty gry. Jeśli zacznie sie etap bonowania eq pvp, dołoży klienta numer 3, czym utnie nam drop o kolejne 5% - limitowanie na ip powinno mieć inne warunki - per ip więcej klientów - per HWID - restrykcje aktualne. Edytowane 3 Stycznia przez D0MIK 6 1 1
Satik Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Zawsze możesz wziąć rozwód i wrócić do domu rodzinnego. Żona nie będzie Cie ograniczać. 1 1 5 1
Cheetos Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Exclude m1 and m2 cities from drop reduction plizzzz
CapitalWar Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia ogarnijcie cos zeby osoby uzywajace vpn nie mogly logowac na serwer ;D
Admin Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Jesteśmy w trakcie prac nad sporym rebuildem, który naprawdę sporo poprawi także musicie czekać jeszcze jakiś czas na takie zmiany. Lepiej raz, a konkretnie.. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi