Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,
chciałbym zaproponować rozważenie możliwości stackowania ryb poprzez łączenie ich w paczki po 200 sztuk. Takie rozwiązanie znacząco poprawiłoby komfort gry, zwłaszcza dla graczy zajmujących się łowieniem – zmniejszyłoby problem braku miejsca w ekwipunku oraz ułatwiło przechowywanie i delikatnie zmniejszyło ilość sklepów obok rybaka.
Myślę, że byłoby to wygodne i praktyczne usprawnienie, które nie zaburzyłoby balansu gry, a jednocześnie poprawiłoby jakość rozgrywki.
Dziękuję za poświęcony czas i rozpatrzenie propozycji.
Pozdrawiam serdecznie.

• Polubienie 7
Opublikowano

No dziwne że tego nikt nie przewidział wcześniej, pomysł git, jak koleś git:pepeLove::pepeYES: I przy okazji tematu stackowania to dodał bym jakąś funkcje która rozkłada itemy po ekwipunku po wpisaniu ilości, bądź po prostu zapamiętywanie wartości, bo fabrycznie jest 1 sztuka, a tak jak chce ktoś rozłożyć po 5 sztuk to jest to irytujące szczególnie jak się sporo handluje i masz do rozłożenia 10 stacków xD po zmianie CH mogłoby to wracać do normy. :pepePrayge:

:popcorn1:

• Polubienie 2
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem warto byłoby wprowadzić zmiany dotyczące ogólnego stackowania itemów do 10k. W szczególności mam na myśli ulepy, zmianki itp. Wiem że to nie jest ciężkie do zrobienia :) 

Edytowane przez Atsuya
Opublikowano
10 godzin temu, SkunMorderca napisał(a):

Również :pepeYES:, ale proponowałem takie rozwiązanie na poprzedniej edycji i nie przeszło. Może małymi kroczkami: stackowanie rybek z limitem 5/10 w stacku? 

tak zgadzam sie z tym 

nie musi byc po 200, mogą być mniejsze paczki np. 20/50/100 bo te karasie zaraz zawalają cały ekwipunek

• Polubienie 2