Sebaaa Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Witam serdecznie, chciałbym zaproponować rozważenie możliwości stackowania ryb poprzez łączenie ich w paczki po 200 sztuk. Takie rozwiązanie znacząco poprawiłoby komfort gry, zwłaszcza dla graczy zajmujących się łowieniem – zmniejszyłoby problem braku miejsca w ekwipunku oraz ułatwiło przechowywanie i delikatnie zmniejszyło ilość sklepów obok rybaka. Myślę, że byłoby to wygodne i praktyczne usprawnienie, które nie zaburzyłoby balansu gry, a jednocześnie poprawiłoby jakość rozgrywki. Dziękuję za poświęcony czas i rozpatrzenie propozycji. Pozdrawiam serdecznie. 7 Cytuj
kubus699 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia jak najbardziej na tak, dziękujemy ze Ciebie mamy sebulek 1 Cytuj
Gość Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia popieram chociaż nie gram (już na zawsze przysiengam) Cytuj
Axs Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia , może nie będzie potrzebne robienia magazynów Cytuj
Sebaaa Opublikowano 5 Stycznia Autor Opublikowano 5 Stycznia 13 minut temu, Axs napisał(a): , może nie będzie potrzebne robienia magazynów Tak! Ludzie co dużo łowią gdzieś muszą to odkładać Cytuj
Kolorowy Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia No dziwne że tego nikt nie przewidział wcześniej, pomysł git, jak koleś git I przy okazji tematu stackowania to dodał bym jakąś funkcje która rozkłada itemy po ekwipunku po wpisaniu ilości, bądź po prostu zapamiętywanie wartości, bo fabrycznie jest 1 sztuka, a tak jak chce ktoś rozłożyć po 5 sztuk to jest to irytujące szczególnie jak się sporo handluje i masz do rozłożenia 10 stacków xD po zmianie CH mogłoby to wracać do normy. 2 Cytuj
PrawilnyGimb Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Seba teraz to mi zaimponowałeś👌🏻To już x czasu temu powinno być dodane! Cytuj
Atsuya Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Moim zdaniem warto byłoby wprowadzić zmiany dotyczące ogólnego stackowania itemów do 10k. W szczególności mam na myśli ulepy, zmianki itp. Wiem że to nie jest ciężkie do zrobienia :) Edytowane 5 Stycznia przez Atsuya Cytuj
neoice Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia pomysł świetny, ale już odrzucony na poprzedniej edycji :< Cytuj
Division404 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Idzie to w dobrym kierunku, marmury z dropu już można stackować, teraz rybki 1 Cytuj
SkunMorderca Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Również , ale proponowałem takie rozwiązanie na poprzedniej edycji i nie przeszło. Może małymi kroczkami: stackowanie rybek z limitem 5/10 w stacku? 1 Cytuj
Sebaaa Opublikowano 8 Stycznia Autor Opublikowano 8 Stycznia 10 godzin temu, SkunMorderca napisał(a): Również , ale proponowałem takie rozwiązanie na poprzedniej edycji i nie przeszło. Może małymi kroczkami: stackowanie rybek z limitem 5/10 w stacku? tak zgadzam sie z tym nie musi byc po 200, mogą być mniejsze paczki np. 20/50/100 bo te karasie zaraz zawalają cały ekwipunek 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi