Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, drodzy gracze. Mam propozycję, która moim zdaniem jest dość trafna. Chodzi o to, aby skrzynie postaci można było wykonać z przedmiotów w grze, a nie ciągle kupować je z IS. Oczywiście skrzynie te byłyby dość kosztowne do wytworzenia, ale bez przesady, i myślę, że byłyby idealnym sposobem na usunięcie z rynku tych nadmiernych sztuk kryptonitów itp.

Kto tego używa? Każdemu to leży w EQ. Można też zrobić z tego klatkę transportową dla peta, przez którą nasze pupile będzie można wstawiać na shopa, bo mimo że nimi handlować można, to na shop już ich nie wstawimy. One też mogłyby być oparte o te gówniane ulepy.

Dodatkowo ruszyłoby to rynek postaci, który przez to, że te skrzynie trzeba kupić z IS, praktycznie nie funkcjonuje. Mało kto je wystawia, a jak ludzie kupują postacie, to razem z kontem, przez co rośnie ryzyko okradnięcia — a chyba tego nie chcemy.

• Haha 1
Opublikowano

Po 1 ulepy to ulepy i idzie je szybko sprzedać

Po 2 ulepy oddajesz do kolekcjonera więc ciekawi mnie ten nadmiar  u ciebie bo przyjmę jak masz wywalić XD 

Po 3 jak skończysz EQ to bryłki na SM/pustą skrzynkę tak drogo wcale nie wychodzi

:pepeNO: