Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Krótko i na temat, piszę kilka propozycji, które gdzieś obijają mi się w głowie. Mianowicie:

Drop z RIP'a - zamiastspacer.png proponuję losową perłęspacer.pngspacer.pngspacer.png (z mniejszym % na dropa), bądź losową WYMAXOWANĄ rosę (z bardzo rzadkim % na drop) lub zmiankę 6/7 (z najrzadszym % na drop),

Losowanie - podczas rozgrywki, w losowym momencie pojawia się komunikat z (do przemyślenia, np. pytaniem, liczbą lub słowem do przepisania). Kto pierwszy na WOŁAJ odpowie/napisze, dostaje (również do przemyślenia, np. od 1 punktu, do 3 punktów rangi lub 20KK lub sakwę etc),

Usunięcie niepotrzebnych opcji w wyszukiwaniu ITEM'ów (tylko te mi się rzuciły w oczydwie pierwsze opcje są tylko na serwerze (?), spacer.png 

Powyżej i włącznie z 55 średnimi w broni dodać piekielny czerwony kolor.

Pozdrawiam

• Polubienie 8
Opublikowano

Chciałem edytować swój post, w celu dodania kolejnych propozycji, ale chyba nie ma takiej opcji do wybrania. Pozwolę sobie wtrącić propozycję dotyczącą forum PANDORY  w tym poście, bo nie ma działu, w którym mógłbym zasugerować pomysł.

Kolejne propozycje na serwerze:

Awansowanie któregoś z najczęściej grających, znających serwer gracza na tzw. TuT'a. Oczywiście z wcześniejszym podaniem na forum,

Dodanie TIMER'a odliczającego czas założenia ponownie gildii,

Dodanie podpowiedzi w BONUS SWITCHER po najechaniu kursorem na "KUPOWANIE", co zrobić, żeby postać sama kupowała zmianki. Nie znalazłem informacji na ten temat na forum czy w prezentacji,

Jeśli chodzi o forum, proponuję przy CZATBOXIE dodać odnośnik przekierowujący SZUKANIE ZAAWANSOWANE. Jeśli ktoś nigdy nie miał konta na forum, może nie wiedzieć, że w prawym górnym rogu istnieje wyszukiwarka. Biorąc pod uwagę to, że możliwość pisania na CZATBOXIE uaktywnia się po 3 dniach od daty założenia konta. 

Opublikowano
W dniu 23.01.2026 o 10:07, NAWIGATORKA napisał(a):

Dodanie podpowiedzi w BONUS SWITCHER po najechaniu kursorem na "KUPOWANIE", co zrobić, żeby postać sama kupowała zmianki. Nie znalazłem informacji na ten temat na forum czy w prezentacji,

Otworzyć sklep i nie minimalizować BSa.

• Polubienie 1
Opublikowano
W dniu 23.01.2026 o 10:07, NAWIGATORKA napisał(a):

No to się raczej logiczne wydaje, więc wydaje mi się, że jest to zbędne, każdy grający w metina chyba wie, że jak otworzy sklep, a się oddali z otwartym oknem, to automatycznie znika,  więc "automatyczne kupowanie" już samo przez się mówi.

• Polubienie 1
  • 1 miesiąc temu...