NAWIGATORKA Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Witam Krótko i na temat, piszę kilka propozycji, które gdzieś obijają mi się w głowie. Mianowicie: * Drop z RIP'a - zamiast proponuję losową perłę (z mniejszym % na dropa), bądź losową WYMAXOWANĄ rosę (z bardzo rzadkim % na drop) lub zmiankę 6/7 (z najrzadszym % na drop), * Losowanie - podczas rozgrywki, w losowym momencie pojawia się komunikat z (do przemyślenia, np. pytaniem, liczbą lub słowem do przepisania). Kto pierwszy na WOŁAJ odpowie/napisze, dostaje (również do przemyślenia, np. od 1 punktu, do 3 punktów rangi lub 20KK lub sakwę etc), * Usunięcie niepotrzebnych opcji w wyszukiwaniu ITEM'ów (tylko te mi się rzuciły w oczy) dwie pierwsze opcje są tylko na serwerze (?), * Powyżej i włącznie z 55 średnimi w broni dodać piekielny czerwony kolor. Pozdrawiam 8 Cytuj
SiejeZło Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Spoko, wiele jest niepotrzebnych itemów w wyszukiwarce, przykład: @ Knight 1 Cytuj
NAWIGATORKA Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Chciałem edytować swój post, w celu dodania kolejnych propozycji, ale chyba nie ma takiej opcji do wybrania. Pozwolę sobie wtrącić propozycję dotyczącą forum PANDORY w tym poście, bo nie ma działu, w którym mógłbym zasugerować pomysł. Kolejne propozycje na serwerze: * Awansowanie któregoś z najczęściej grających, znających serwer gracza na tzw. TuT'a. Oczywiście z wcześniejszym podaniem na forum, * Dodanie TIMER'a odliczającego czas założenia ponownie gildii, * Dodanie podpowiedzi w BONUS SWITCHER po najechaniu kursorem na "KUPOWANIE", co zrobić, żeby postać sama kupowała zmianki. Nie znalazłem informacji na ten temat na forum czy w prezentacji, Jeśli chodzi o forum, proponuję przy CZATBOXIE dodać odnośnik przekierowujący SZUKANIE ZAAWANSOWANE. Jeśli ktoś nigdy nie miał konta na forum, może nie wiedzieć, że w prawym górnym rogu istnieje wyszukiwarka. Biorąc pod uwagę to, że możliwość pisania na CZATBOXIE uaktywnia się po 3 dniach od daty założenia konta. Cytuj
Knight Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia W dniu 23.01.2026 o 10:07, NAWIGATORKA napisał(a): * Dodanie podpowiedzi w BONUS SWITCHER po najechaniu kursorem na "KUPOWANIE", co zrobić, żeby postać sama kupowała zmianki. Nie znalazłem informacji na ten temat na forum czy w prezentacji, Otworzyć sklep i nie minimalizować BSa. 1 Cytuj
Kolorowy Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia W dniu 23.01.2026 o 10:07, NAWIGATORKA napisał(a): Dodanie podpowiedzi w BONUS SWITCHER po najechaniu kursorem na "KUPOWANIE", co zrobić, żeby postać sama kupowała zmianki. Nie znalazłem informacji na ten temat na forum czy w prezentacji, No to się raczej logiczne wydaje, więc wydaje mi się, że jest to zbędne, każdy grający w metina chyba wie, że jak otworzy sklep, a się oddali z otwartym oknem, to automatycznie znika, więc "automatyczne kupowanie" już samo przez się mówi. 1 Cytuj
NAWIGATORKA Opublikowano 10 Marca Autor Opublikowano 10 Marca Czy coś w temacie tych propozycji było przegadywane między adminami? Pozdrawiam Cytuj
Knight Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Część ta, ale wynikowo jest raczej na nie . 1 Cytuj
Knight Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Nie, jednak mamy zamiar lekko przebudować wyszukiwarke. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi