SkunMorderca Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Z racji powiększenia mapy av3, a co za tym idzie zwiększenia ilości generałów które respia się na mapie proponuje zmienić ich zasadę działania. Co proponuje? Zmniejszyć obrażenia jakie zadają generały, tak aby nie oneshotowaly postaci. Nie ukrywajmy że w większości przypadków ludzie używają generałów do obrony spota/wkurzania oponenta na spocie. Ubranie się tak aby nie ubijał nas generał i jednocześnie osoba z którą walczymy o spota graniczy z cudem. Żeby nie było za łatwo można zwiększyć ilość HP generałów, żeby ubijanie ich nie było za łatwe, ale tak jak wcześniej wspomniałem zmniejszyć obrażenia jakie zadają Co da taki update? - zmniejszenie irytacji graczy, którzy ciągle muszą lurowac generała do korytarza - taka opcja pozwoli również zmniejszyć natłok wiadomości do administracji typu "On luruje mi generała na spota, tak nie wolno!" 1 1 Cytuj
NAWIGATORKA Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 18 minut temu, SkunMorderca napisał(a): Żeby nie było za łatwo Chyba tym zdaniem podsumowałeś swój post. :D Nie ma miękkiej gry. Na pewno jest sposób na zdeptanie generała i położenie przeciwnika. Co do przetrzymywania generała, celem ubicia słabszego gracza lub lurowanie na spota, szapoba. Jednak pomysłowość metinczyków wyciska łezkę w oku. 1 Cytuj
SkunMorderca Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Wszystko fajnie, ale jak to ma się do tego że gracze płaczą na pw do administracji i administracja zabrania lurowania generałów, jednocześnie nakładając ostrzeżenie na osobę która to robi? Cytuj
Amorek Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Bicie sie o spota na pandorze zniklo z momentem dodania zmiane ch. ten general to chyba jedyny opcja ,, frajdy lub rywalizacji ,, o spot. neutralka Cytuj
Amorek Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Chodz dawanie za to ostrzezen tez takie srednie… 1 Cytuj
NAWIGATORKA Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Był taki sam temat na OLD. Admin zamknął temat, więc chyba negatywnie ocenił pomysł. Tak jak wyżej kolega napisał, musi być fun, rywalizacja i nerwy. Czekam aż dobije lv, żeby tam iść i poodbijać spota. :P Cytuj
dattebayoxp Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Fajny pomysł. Z racji, że faktycznie ludzie skarżą się na lurowanie gienków, a administracja upomina za takie ekscesy, nie widzę większych przeciwwskazań, aby takie udogodnienie wprowadzić. Dodatkowo aspekt pvp w walce o spota zyska na jakości, a przy okazji administracja zostanie odciążona od zgłoszeń dotyczących lurowania gienków na spoty. Cytuj
SkunMorderca Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Jeżeli propozycja nie przejdzie, to chciałbym przynajmniej, aby administracja zabrała jednolite stanowisko odnośnie lurowania gienkow bo posłużę się tutaj przysłowiem "Jeden rabin powie tak drugi rabin powie nie" Cytuj
ScoobyDoo Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ja bym wolał żeby drop z mitycznego generała, był o wiele lepszy. Uwierz jak by tam leciało 10 kluczy albo jakaś ruda miedzi, to nawet ludzie bez eq by go z płaczem zbili. Znikał by zanim się pojawi. A w obecnym czasie szkoda mordować się na kilka podejść, żeby go uwalić dla słabego dropu. 1 Cytuj
Mash Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia ulepszyc drop generała i bedzie zbijany pozdrawiam z talerzykiem pod nosem 1 Cytuj
CharlieHebdo Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 6 godzin temu, ScoobyDoo napisał(a): Ja bym wolał żeby drop z mitycznego generała, był o wiele lepszy. Uwierz jak by tam leciało 10 kluczy albo jakaś ruda miedzi, to nawet ludzie bez eq by go z płaczem zbili. Znikał by zanim się pojawi. A w obecnym czasie szkoda mordować się na kilka podejść, żeby go uwalić dla słabego dropu. +1 niech bedzie jakims tam wyzwaniem przez to ile bombi ale niech chociaz dropi z niego cokolwiek co sprawi ze warto go bedzie zbijac Cytuj
Knight Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 14 godzin temu, SkunMorderca napisał(a): Jeżeli propozycja nie przejdzie, to chciałbym przynajmniej, aby administracja zabrała jednolite stanowisko odnośnie lurowania gienkow bo posłużę się tutaj przysłowiem "Jeden rabin powie tak drugi rabin powie nie" Obecnie nie pozwalamy na używanie generała jako broni z racji na możliwość glitchowania się respów do czasu następnego restartu serwera przy zbyt częstym miotaniu nim. Całe to zamieszanie wzięło się stąd, że dla połowy z nas oczywistym było żeby za to karać, a dla drugiej połowy żeby za to nie karać . Na ten moment konsensus jest taki jak powyżej. 2 1 Cytuj
Rychoovsky Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Są irytujące te gienki ale bez przesady, sprawne palce i można zbijać cały spot zanim cie uwali, a jak na końcówce spota Cię ubije to i tak plus bo szybciej ch zmienisz. Dla mnie same zalety. Ponadto nieraz poświęcałem 10 minut (szamanem) i ubijałem je, spokój na 2h. Petarda na ryja i elooo Gienki av3 to nie problem. Większym problemem są gienki na av2 dla kogoś kto chce je zbijać resp po respie bo tam tyle hołoty lata i ciąga je po spotach, że nieraz znaleźć je to kosmos a czasem jak znajdziesz to jest zbugowany i się go zbić nie da :D co roku to samo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi