ScoobyDoo Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ogólnie rzecz biorąc, jest spora róznica po między dropem magicznej rudy miedzi a kamieniem kowala. Kto robi dużo dungów to wie, że składuje się tego duże ilości lub poprostu wywala. Propozycja 200 kamieni kowala - 1 ruda miedzi, zrobić wymiane u kowala. A jak nie dodać go gdzieś do przepalenia np. na odłamki energii albo coś fajnego. 5 Cytuj
matfra0796 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Jestem za, nawet bym zrobił mniejsza ilość na przykład 1 : 50 Cytuj
F1reV4r Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ubiegłeś mnie z tematem, ale fajnie, że nie tylko ja tak myślę ... bądź wymiana na te odłamki u tresera / przepalenie na pył na dżina pomysł na Cytuj
yuioe Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Na nie, coś ma swoją wartość, coś tej wartości nie ma Cytuj
Barti Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Jak najbardziej na tak team dungeon 1 1 Cytuj
Damianes Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) na nie bo magiczny metal+ bedzie zbyt drogi Edytowane 27 Stycznia przez Damianes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi