SiejeZło Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Tak jak w temacie, niewidzialna strefa wokół NPC (zaznaczona na czerwono) w której nie można stawiać sklepów tak by żaden cwaniak nie próbował postawić sklepu dokładne w miejscu NPC co znacznie utrudnia otwarcie prawidłowego okna, tu jeszcze takie zdjęcie poglądowe :D, Cytuj
Gientki Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Jak ciężko w NPC trafić to polecam zalogować np. chunjo m1/2 ch3/4/5 gdzie jest mniej ludzi 1 Cytuj
ScoobyDoo Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Tak jest Jeszcze taka malutka na każdym sklepie wystawionym, żeby sklepy nie nakładały się na siebie. Cytuj
D0MIK Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Jak najbardziej za, dziwi mnie ze po 20latach nadal celowo stawiaja tak sklepy Cytuj
JacekPenetrator69 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Jestem za, chociaż jak 40 osób mixuje itemy w tym samym czasie to też jest czasem irytujące Cytuj
Ranmaru Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Głupszego pomysłu nie słyszałem. Tak ciężko w opcjach gry jest wam wyłączyć sklepy? xd Cytuj
SiejeZło Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia 21 minut temu, Ranmaru napisał(a): Głupszego pomysłu nie słyszałem. Tak ciężko w opcjach gry jest wam wyłączyć sklepy? xd Cytuj
SiejeZło Opublikowano 4 Lutego Autor Opublikowano 4 Lutego @ Admin @ Knight @ Cavalier @ Prince Jak nie dla mnie to dla naszej Pandorowej gwiazdy. 1 8 1 Cytuj
Garmin Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego bardzo dobry pomysl, czasami to wkurza jak kliknac nie mozna bo sie sklepy otwieraja.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi