Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, myślę, że każdy się zgodzi, że system sklepów jest trochę niedorozwinięty — brakuje mu kilku funkcji. Osobiście chciałbym zobaczyć dwie nowe opcje, a mianowicie podliczenie całej wartości sklepu oraz historię sprzedaży itemów. Uważam, że te zmiany wpłyną na plus, pozwolą nam lepiej kontrolować nasz sklep i nikomu nie zaszkodzą.

Można by było również dodać historię zakupów, jakich dokonaliśmy. Myślę, że to tyle — co sądzicie?

• Polubienie 2
Opublikowano
5 minut temu, Wudo napisał(a):

Cześć, myślę, że każdy się zgodzi, że system sklepów jest trochę niedorozwinięty — brakuje mu kilku funkcji. Osobiście chciałbym zobaczyć dwie nowe opcje, a mianowicie podliczenie całej wartości sklepu oraz historię sprzedaży itemów. Uważam, że te zmiany wpłyną na plus, pozwolą nam lepiej kontrolować nasz sklep i nikomu nie zaszkodzą.

Można by było również dodać historię zakupów, jakich dokonaliśmy. Myślę, że to tyle — co sądzicie?

Co do takich zmian to jestem przeciwny, może jeszcze paragon drukować albo e-fakturę na e-mail.:pepeNO: Możliwość zmiany ceny w sklepie, żeby nie zdejmować itemów to by wystarczyło.:patrickAyaya:

• Zmieszany 2
Opublikowano
14 godzin temu, Wudo napisał(a):

Jeszcze dodam że można by było dodać opcje odbioru wszystkich rzeczy z sklepu po jego zamknięciu

No to przecież chyba jak zamykasz sklep, to wszystkie znajdujące się w nim przedmioty trafiają automatycznie do Twojego ekwipunku :popcorn1:

Opublikowano
5 godzin temu, Kolorowy napisał(a):

No to przecież chyba jak zamykasz sklep, to wszystkie znajdujące się w nim przedmioty trafiają automatycznie do Twojego ekwipunku :popcorn1:

a tego nie jestem pewien gram na s1 ale chyba nawet na s2 jest tak ze po zamknieciu sa one na sklepie do odbioru

Opublikowano
11 godzin temu, Kolorowy napisał(a):

To my chyba na innych serwisach gramy :pepeGun:

Historia sprzedaży na :pepeYES:

• Podziękowanie 1
Opublikowano
13 godzin temu, Kolorowy napisał(a):

Nie trafiają automatycznie do ekwipunku tylko trzeba ręcznie zdjąć ze sklepiku 

• Podziękowanie 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, WARUM napisał(a):

Na tak, ten system jest upośledzony jak na aktualne czasy. To było fajne 10 lat temu.

10 lat temu to ledwo wychodziły pierwsze serwery rozwinięte jakkolwiek.. a co dopiero mowa o dynamicznych sklepach.
Historia już padała w propozycjach jako zaakceptowana więc temat zbędny.

• Podziękowanie 1
Opublikowano
3 godziny temu, Admin napisał(a):

10 lat temu to ledwo wychodziły pierwsze serwery rozwinięte jakkolwiek.. a co dopiero mowa o dynamicznych sklepach.
Historia już padała w propozycjach jako zaakceptowana więc temat zbędny.

Nie widzialem tego tematu wiec po prostu zrobilem go na nowo dobrze wiedziec ze takie cos bedzie