Skocz do zawartości

Propozycja  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Możliwość wyłączenia powiadomienia na chacie o zmianie/dodaniu bonusów itp.

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 03/16/26 o 23:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, CANTIS napisał(a):

Mozesz ukryc linie czatu ;D

W tej propozycji chyba chodzi o to, że czasem ustawiasz BS i chciało by się przeglądać aktualne oferty z wołaj.
Podczas mixowania te powiadomienia bardzo śmiecą i spamują czat.

Ktoś powie, że można kliknąć "L" i wyfiltrować tylko wołaj - tak, ale tam nie ma możliwości zatrzymania czatu (chyba, że jest jakiś inny magiczny sposób niż klasyczny CTRL)

Także ja jestem za, przyda się taka opcja :pepeYES:

• Podziękowanie 1
Opublikowano
2 godziny temu, Fatality- napisał(a):

W tej propozycji chyba chodzi o to, że czasem ustawiasz BS i chciało by się przeglądać aktualne oferty z wołaj.
Podczas mixowania te powiadomienia bardzo śmiecą i spamują czat.

Ktoś powie, że można kliknąć "L" i wyfiltrować tylko wołaj - tak, ale tam nie ma możliwości zatrzymania czatu (chyba, że jest jakiś inny magiczny sposób niż klasyczny CTRL)

Także ja jestem za, przyda się taka opcja :pepeYES:

otóż to, na pewno autorowi o to chodziło.
nie raz sam chciałem sobie poczytać ogłoszenia ale przez spam mixowania 1-5 jest to nie możliwe.
jedyne rozwiązanie które na to znalazłem, stworzenie nowego konta typowo pod "mixowanie"
propozycja jest dobra, wiec jestem na :pepeYES: