Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć przydałoby się ulepszyć troszkę bosy mianowicie chodzi mi o to żeby boss miał nad głową jakąś czaszkę lub jakiś odznacznik , szukanie między innymi ognistego króla jest ciężkie bo boss się zlewa z innymi mobami. Przechodząc do mobów mogłaby być opcja żeby je w opcjach gry zamienic na dzikie psy i ten problem bossów również by się rozwiązał. Co Wy na to? 

Opublikowano (edytowane)

Ten przykład który podałeś, to akurat najprostszy do znalezienia, zawsze prawie na środku po teleporcie na mapę i na dodatek masz przy nim ogniki, których akurat w tym miejscu nie ma. Chyba, że jest reset bossów akurat - co 6h chyba o ile dobrze pamiętam, wtedy jeśli jest niezbity, pojawia się ponownie bez ogników - tu może Ci się zlać z tłem. Ale to jest raz na 6 godzin i musi stać, więc zapewne rzadko się to zdarza.

Taka sama zasada z dziewięć ogonów, są przy nim moby które akurat w tym miejscu mapy nie występują.

Pomysł taki sobie, neutral raczej.

Edytowane przez Saiyoku
Opublikowano
16 godzin temu, Saiyoku napisał(a):

Ten przykład który podałeś, to akurat najprostszy do znalezienia, zawsze prawie na środku po teleporcie na mapę i na dodatek masz przy nim ogniki, których akurat w tym miejscu nie ma. Chyba, że jest reset bossów akurat - co 6h chyba o ile dobrze pamiętam, wtedy jeśli jest niezbity, pojawia się ponownie bez ogników - tu może Ci się zlać z tłem. Ale to jest raz na 6 godzin i musi stać, więc zapewne rzadko się to zdarza.

Taka sama zasada z dziewięć ogonów, są przy nim moby które akurat w tym miejscu mapy nie występują.

Pomysł taki sobie, neutral raczej.

Zgadzam się dokładnie z tym co tu ta Pani napisała, ale dorzucę dwa słowa jeszcze. Z racji tego że losowo drugi boss na mapie się respi w różnych miejscach, np. Ognisty Król czy 9 ogonów ciężko ich wychaczyć. Jeżeli zrespią się w stadach z ognikami lub golemami na w różych częściach mapy, to ich poprostu nie widać. Drugi boss Ognistego Króla i 9 ogonów dość często jest bez obstawy, to też robi go bardziej nie widzialnym. Myślę że autor tej propozycji bardziej celował w te drugie bossy na całej mapie, stąd taka propozycja. Jeżeli chodzi o mnie to stanowisko tak samo neutralne do propozycji, bo boss na respach stałych jednak jest zawsze widoczny.:joniechciol:

• Podziękowanie 1