hksrts Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Cześć przydałoby się ulepszyć troszkę bosy mianowicie chodzi mi o to żeby boss miał nad głową jakąś czaszkę lub jakiś odznacznik , szukanie między innymi ognistego króla jest ciężkie bo boss się zlewa z innymi mobami. Przechodząc do mobów mogłaby być opcja żeby je w opcjach gry zamienic na dzikie psy i ten problem bossów również by się rozwiązał. Co Wy na to? Cytuj
Saiyoku Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Ten przykład który podałeś, to akurat najprostszy do znalezienia, zawsze prawie na środku po teleporcie na mapę i na dodatek masz przy nim ogniki, których akurat w tym miejscu nie ma. Chyba, że jest reset bossów akurat - co 6h chyba o ile dobrze pamiętam, wtedy jeśli jest niezbity, pojawia się ponownie bez ogników - tu może Ci się zlać z tłem. Ale to jest raz na 6 godzin i musi stać, więc zapewne rzadko się to zdarza. Taka sama zasada z dziewięć ogonów, są przy nim moby które akurat w tym miejscu mapy nie występują. Pomysł taki sobie, neutral raczej. Edytowane 10 Kwietnia przez Saiyoku Cytuj
ScoobyDoo Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 16 godzin temu, Saiyoku napisał(a): Ten przykład który podałeś, to akurat najprostszy do znalezienia, zawsze prawie na środku po teleporcie na mapę i na dodatek masz przy nim ogniki, których akurat w tym miejscu nie ma. Chyba, że jest reset bossów akurat - co 6h chyba o ile dobrze pamiętam, wtedy jeśli jest niezbity, pojawia się ponownie bez ogników - tu może Ci się zlać z tłem. Ale to jest raz na 6 godzin i musi stać, więc zapewne rzadko się to zdarza. Taka sama zasada z dziewięć ogonów, są przy nim moby które akurat w tym miejscu mapy nie występują. Pomysł taki sobie, neutral raczej. Zgadzam się dokładnie z tym co tu ta Pani napisała, ale dorzucę dwa słowa jeszcze. Z racji tego że losowo drugi boss na mapie się respi w różnych miejscach, np. Ognisty Król czy 9 ogonów ciężko ich wychaczyć. Jeżeli zrespią się w stadach z ognikami lub golemami na w różych częściach mapy, to ich poprostu nie widać. Drugi boss Ognistego Króla i 9 ogonów dość często jest bez obstawy, to też robi go bardziej nie widzialnym. Myślę że autor tej propozycji bardziej celował w te drugie bossy na całej mapie, stąd taka propozycja. Jeżeli chodzi o mnie to stanowisko tak samo neutralne do propozycji, bo boss na respach stałych jednak jest zawsze widoczny. 1 Cytuj
Kolorowy Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Sądzę że trzeba tutaj zawołać @ Admin i on będzie wiedział co zrobić z taką propozycją Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi