Mazixik Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Siemka Mam pytanie/propozycje nie wiem jak to nazwać. Dokładniej to mam na myśli ulepszenie wyszukiwarki , czy jest opcja/możliwość dodania w niej opcji typu: - Nakładki na miecz (pokazuje wszystkie dostępne bez wpisywania konkretnej nazwy) - Nakładki na zwierzaka (analogicznie jak wyżej ) - Kostium Itp itd. Oczywiście bez usuwania obecnej formy , gdzie szukamy konkretnej nakładki/kostiumu/zwierzaka itp Chodzi mi po prostu , że człowiek szuka czasem czegoś fajnego bez konkretnej nazwy przedmiotu. Z góry dziękuje za odpowiedz pozdrawiam :) Edytowane 10 Maja przez Mazixik 1 Cytuj
LaFlame Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja dla nowych graczy na serwerze takich jak ja elegancka opcja 1 Cytuj
CapitalWar Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja byłoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Cytuj
NonLoSai Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Albo zeby wyszukiwało same itemy z lege kd lub filtr postaci w skrzynkach np od lvl lub rangi :D Cytuj
BadKarma092 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Propozycji dot zmian wyszukiwarki było bardzo dużo , jak na razie zmian żadnych nie ma , podobno trwają prace już jakoś od roku 🥲 1 1 Cytuj
Protektor Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Przydałaby się, jestem świeży, nie bardzo ja ogarniam Cytuj
Pan Intact Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja ogólnie to wyszukiwarce przydałby się lekkutki tunning Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi