krytykkrytykowy Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Witaj droga administracjo tudzież wielbiciele tej obecnej pięknej gry , nie zauważyłem takiej opcji ale chyba jej niema, chodzi mi o możliwość kiedy będąc na wojnie i oglądając z obserwatora móc przenieść sie na inna wojne nie musząc cofać sie do m1 czy tez m2 jesli bylo lub głupie bardzo przepraszam pozdrawiam Messiego 4 Cytuj
krytykkrytykowy Opublikowano 19 Maja Autor Opublikowano 19 Maja Eh ale zainteresowanie a taki kozak pomysł jedak to stan umysłu Cytuj
Pan Intact Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja może byśmy zaczęli od tego żeby po wyjściu z obserwatora nie wyrzucało cie na drugi koniec m2? Cytuj
tsushimo1 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu jeszcze nie spotkałem sie z tak leniwymi ludzmi zeby przebiec 3 metry pikselowe XD Cytuj
Solidnyy Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu Postać też ma uczucia nie ma co jej przemęczać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi