Dianabol Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Propozycja jest prosta: Nowa ranga od 15 lub nawet 20 mln punktów rangi. Plusy: dodanie nowej rangi zachęci graczy (szczególnie tych z Cesarzem) do powrotu na spoty, latanie dungeonów i ożywi nieco gospodarkę serwera, Minusy: Żadnych jeszcze nie zauważyłem. Jak jakieś są to proszę napisać niżej. Nazwa nowej rangi: Legenda (jak masz inną to też proszę o podzielenie się pomysłami pod tematem) 6 Cytuj
Meldanen Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mi wydaje się to niepotrzebne. Powrót nowych graczy na spoty tylko sprawi że av3 będzie już całkiem zajebana przez graczy z pokończonymi postaciami z którymi gracze ze słabszym eq nie mają polotu. Gospodarka serwera nie jest martwa, jest wręcz bardzo żywa, a codziennie obserwuje rynek. Poza tym dobicie do rangi Cesarz to już duże wyzwanie. Gram po około 3 godziny dziennie, mam 221lvl, dużo expiłem bez IS, klikałem owocki życia te tańsze a mam 500 000 rangi. Na pewno komuś by to przypadło do gustu, mi akurat nie. Cytuj
NEZUKO Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu sama ranga średnio bo przepustki na dungi są drogie a mapy głównie av3 do farmienia są zajęte więc nadal monopol robiłyby te same gildie... na dzień dobry to pasowałoby zwiększyć spoty na av3 - bo ta mapa zniechęca do grania na pandorze i gracze odchodzą - później dopiero dodanie nowej rangi, fajny byłby też nowy system / nowa mapa czy jakiś dung gildyjny - bo po wbiciu cara i zrobieniu eq - zbierasz bryłki tylko w sumie po co i na co ? A z kolei przez av3 nowych graczy nie przybędzie... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi