Bono Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Nick postaci: Bono Opis propozycji: Proponuje wprowadzenie możliwości blokowania konkrentych graczy aby nie mogli pisać (co było chyba oryginalnie na PL) Obecnie jedyny sposób zablokowania spamu i płaczu to zablokowanie możliwości szeptu od każdego co jest uciążliwe gdy chcemy odciąć tylko jedną osobę Cytuj
Andrzej98 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Jestem na tak wiele razy chciałem zablokować szept dla gracza Bono ale się nie da Cytuj
Bono Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu 3 minuty temu, Andrzej98 napisał(a): Jestem na tak wiele razy chciałem zablokować szept dla gracza Bono ale się nie da Jeszcze żebym Cię znał albo do Cb kiedyś pisał ale okay, poczuj się chociaż raz 1 Cytuj
Andrzej98 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 15 godzin temu, Bono napisał(a): Jeszcze żebym Cię znał albo do Cb kiedyś pisał ale okay, poczuj się chociaż raz Ok widzę nie skumałeś ale to nie twoja wina 🥰 Cytuj
supreme Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Na nie ;) Cała esencja metina to bitki, zabawa i jechanka :D 1 Cytuj
Gientki Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Za 2 lata chłopaki, teraz mobilka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi