Bono Opublikowano Czwartek o 20:38 Opublikowano Czwartek o 20:38 Nick postaci: Bono Opis propozycji: Proponuje wprowadzenie możliwości blokowania konkrentych graczy aby nie mogli pisać (co było chyba oryginalnie na PL) Obecnie jedyny sposób zablokowania spamu i płaczu to zablokowanie możliwości szeptu od każdego co jest uciążliwe gdy chcemy odciąć tylko jedną osobę Cytuj
Andrzej98 Opublikowano Czwartek o 20:48 Opublikowano Czwartek o 20:48 Jestem na tak wiele razy chciałem zablokować szept dla gracza Bono ale się nie da Cytuj
Bono Opublikowano Czwartek o 20:52 Autor Opublikowano Czwartek o 20:52 3 minuty temu, Andrzej98 napisał(a): Jestem na tak wiele razy chciałem zablokować szept dla gracza Bono ale się nie da Jeszcze żebym Cię znał albo do Cb kiedyś pisał ale okay, poczuj się chociaż raz 1 Cytuj
Andrzej98 Opublikowano wczoraj o 12:12 Opublikowano wczoraj o 12:12 15 godzin temu, Bono napisał(a): Jeszcze żebym Cię znał albo do Cb kiedyś pisał ale okay, poczuj się chociaż raz Ok widzę nie skumałeś ale to nie twoja wina 🥰 Cytuj
supreme Opublikowano wczoraj o 14:26 Opublikowano wczoraj o 14:26 Na nie ;) Cała esencja metina to bitki, zabawa i jechanka :D 1 Cytuj
Gientki Opublikowano wczoraj o 15:01 Opublikowano wczoraj o 15:01 Za 2 lata chłopaki, teraz mobilka 1 Cytuj
Ginekolog24H Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Dobry pomysł . Mnie też to mocno irytuje Cytuj
Satanist Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Super propozycja, jakbym wrucil do gry to moglbym blokowac robakuw jak na forum piekna sprawa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi