logest00 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Cześć, powróciłem do gry w metina po wielu wielu latach. Edycja mobilna pochłonęła mnie tak jak kiedyś gra na PLu. Moim zdaniem tempo gry POZA górnictwem jest wystarczająco dostosowane do gry na telefonie - Można wejść na chwile, pograć i całość idzie do przodu. Nawet drop jest wystarczający przy małym nakładzie czasu. W skrócie jest miła zabawa. Niestety korzyści płynące z górnictwa są minimalne: - Sztabki po 5kk przy aktualnym tempie wydobywania to za mało, wszystko inne dostępne w grze jest korzystniejsze. - Ołtarz do którego oddaje się Tajemnicze Kryształy w aktualnej formie jest martwy (1000 kryształów) - Ilość punktów do ulepszenia kilofu na kolejny poziom jest moim zdaniem za duża. Proponuję proste zmiany, takie minimum bez tworzenia nowych mechanik. 1. Sztabki dropią po 10kk, nie po 5kk. - wyrówna to szansę zarabiania względem innych dostępnych sposobów. 2. Ilość punktów do ulepszenia kllofu na kolejny poziom zmniejszona o 50% Ołtarz na ten moment bym zostawił w aktualnej formie. Prawdopodobnie wraz ze zwiększeniem zainteresowania górnictwem powróci ta koncepcja do żywych. Zachęcam do wyrażania opinii i mam nadzieję na reakcję ze strony Administracji. Kacper 1 Cytuj
Maja69 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu 1. Drop yang 5kk-10kk 2. Szansa na wykopanie bryłki złota 500kk , zamiast wydropienia jej ze skrzyni kopacza 3. Pomyślne wydobycie powinno dawać więcej punktów kilofa np +5 za sztabki, +10 za tajemniczy kryształ, +50 za skrzynkę 4. Skrócenie czasu wydobywania - patrzenie jak postać macha kilofem kilkanaście razy, żeby jednak nie trafić nic jest mocno zniechęcające Tak jak kolega wspomniał wyżej, górnictwo aktualnie nie jest przyjazne graczom mobilnym. 15min kopania z górnictwem na P da mniej kasy niż zrobienie kolejnej postaci i bicie dzikich psów przez 15min XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi