hefest Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nick postaci: hefest Opis propozycji: Obecnie w m1 funkcjonują dodatkowe obszary no-PvP (zaznaczone na screenie), które po zakończeniu wydarzenia zawsze znikały. Miejsca te świetnie sprawdzają się jako alternatywa dla M2. Stanowią dobre spoty do przesiadywania, rozmów, poznawania innych graczy i flexowania się kostiumami. Proponuję więc pozostawienie ich na stałe. Materiały dodatkowe: Edytowane 1 godzinę temu przez hefest 2 2 Cytuj
OjciecPijak Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu jestem w stu procentach za tym pomysłem, popieram Cytuj
JohnPawulon Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu +1 fajna sprawa te safe spoty Cytuj
bossu Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu Jestem na TAK,popieram pomysł również. Cytuj
NonLoSai Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu hefest ty to masz pomysly superowe, +1 1 Cytuj
Exaver Opublikowano 19 minut temu Opublikowano 19 minut temu Pilnujemy https://zapodaj.net/plik-ySDJ8PR34u Cytuj
Lysy216 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu prosze dodac jakies kafelki zeby vennzi mial co robic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi