hefest Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Nick postaci: hefest Opis propozycji: Obecnie w m1 funkcjonują dodatkowe obszary no-PvP (zaznaczone na screenie), które po zakończeniu wydarzenia zawsze znikały. Miejsca te świetnie sprawdzają się jako alternatywa dla M2. Stanowią dobre spoty do przesiadywania, rozmów, poznawania innych graczy i flexowania się kostiumami. Proponuję więc pozostawienie ich na stałe. Materiały dodatkowe: Edytowane 5 godzin temu przez hefest 2 2 Cytuj
OjciecPijak Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu jestem w stu procentach za tym pomysłem, popieram Cytuj
JohnPawulon Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu +1 fajna sprawa te safe spoty Cytuj
bossu Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jestem na TAK,popieram pomysł również. Cytuj
NonLoSai Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu hefest ty to masz pomysly superowe, +1 1 Cytuj
Exaver Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Pilnujemy https://zapodaj.net/plik-ySDJ8PR34u Cytuj
Lysy216 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu prosze dodac jakies kafelki zeby vennzi mial co robic Cytuj
PanL Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wuja jak Ty mi zaimponiłeś w tym momencie, oczywiście że popieram ten pomysł +1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi