OpenYourEyes Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Witam Mialem przykrą sytuacja ze kupiem skrzynke a tu ban na czat na 300h.. Przydało by się zeby mozna było sprawdzic czy postać ma bana przed zakupem - przy sprawdzaniu ID skrzynki 2 Cytuj
OpenYourEyes Opublikowano 8 Stycznia Autor Opublikowano 8 Stycznia Czemu wolisz kupić postać z banem albo sprzedać z banem i nie poinformować ? Cytuj
Focusmok Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Nie, po prostu nie kupiłbym postaci nigdy w zyciu, jestem na nie 1 Cytuj
pawel6962 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia A to to jest złodziejstwo i patologia jestem zaaaa ten gracz nie powinien odpowiadać za jakiegoś cymbała Cytuj
OpenYourEyes Opublikowano 8 Stycznia Autor Opublikowano 8 Stycznia 48 minut temu, Focusmok napisał(a): Nie, po prostu nie kupiłbym postaci nigdy w zyciu, jestem na nie Egoista .. Cytuj
Saturas Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Nie jest to głupie ale jedynie taka informacja musiałaby być wyświetlana przy sprawdzaniu skrzyni postaci na stronie jako warn albo coś w tym rodzaju Jak najbardziej coś takiego powinno być, inaczej można się rzeczywiście nieźle przejechać. Nie wiem też jak w takiej sytuacji jest rozpatrywana ewentualna sprawa z odbanowaniem po zakupie Cytuj
ICanTea Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Albo brak mozliwosci spakowania postaci w skrzynie jesli ma bana :) Cytuj
Wsciekly83 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Ja to wogóle bym dodał jakieś sprawdzanie tych skrzynek. Iż sam dostałem kiedyś bana (nie z mojej winy) po zakupie postaci na rynku, przez co musiałem się tłumaczyć, za poprzedniego właściciela Ogolnie jestem na . Cytuj
marcelkko3 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Taka informacja powinna już dawno być dostępna.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi