szpaku506 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Witam moja propozycja byłoby dodanie do item shopu chodzi dokładnie o vip'a na 1 dzień np. za 80sm bo nie każdy ma czas grać dzień w dzień, każdy ma swoje sprawy osobiste i jak ktoś chce kupić sobie vip'a na expa, drop sztab czy też drop przedmiotów i nie za bardzo ma czasu grać 7 dni czy 3 dni a ma czas na jeden wieczór to fajnie byłoby kupić vip'a na 1 dzień żeby reszta nie przepadła. Pozdrawiam Edytowane 14 Lutego przez szpaku506 1 Cytuj
Shisuke Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Czasami jak ktoś ma mało czasu na grę, a chcę trochę polecieć ostro np. w dniu wolnym to jest to opcja sensowna. Swoją drogą czy to się opłaca @ Admin to już musiałby się sam wypowiedzieć. Cytuj
Golono Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Ja jeszcze proponuję dodanie ,,kuponu 100sm" do kupienia w Isku 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi