KentuckyChicken Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Nick postaci: JOKER Opis propozycji: 1. Wyszukiwarka sklepu IS, chodzi mi o to, żeby móc wpisać np. Kostium/fryzura, i wyszukiwałoby wszystkich kostiumów/ fryzur na sklepie, ułatwiłoby to wyszukiwanie, bo wpisywanie czasami każdej nazwy wierzcha/ kostiumu/ fryzury, jest dość czasochłonne czasami, z kolei na czacie ciężko coś kupić, bo ludzie średnio go czytają, więc rzadko ktoś zwraca uwagę, jak ktoś pisze że kupi mounta/ kostium itp 😊 2. dodatkowy ekwipunek, powiedzmy że nie byłby darmowy, czy to w postaci czy w dozo np. Który odblokowywałoby się np. Za pomocą oddania ulep, nie wliczając diaxow/broch, reszta ulepek jest dość tania, a jeśli raz w miesiącu można by było użyć po 200-300sztuk każdego, żeby móc odblokować dodatkowe miejsce w dozo, czy ekwipunku, podejrzewam że trochę by cenę szmaragdów i całej reszty, trochę podniosło do góry👌 1 Cytuj
Satik Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 1 na plus, 2 na NIE. Pogódźcie się z tym, że ulepy są tanie i dajcie już spokój z wymyślaniem sposobu na zarobek na nich. Wystarczy, że mnóstwo sztabek dropi i to tych po 10kk w av3 itd. Jeszcze na ulepach chcecie biznes robić. Ceny się zmieniają i nic z tym nie zrobisz. Księgi ile teraz warte? na początku za 100 podręczników do górnictwa miałem 1000 SM, a dzisiaj? podręcznik max 5kk, a 1k sm chodzi po 20kkk.. To ile wyjdzie? 4000? 40 razy więcej? Wartość przedmiotów się zmienia i raczej każdemu się opłaca nadal dropić w av3, bo 250lvle raczej już tam nie expią, a dropią 24/7 i nikt nie narzeka na mały zarobek. Zaraz rybacy wymyślą, żeby karasie oddawać za dodatkowe miejsce w EQ, bo mały zarobek na nich xD Cytuj
Yozixv1 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego z racji ,ze frajerzy siedza w av3 i 150 to tam sztabki 2kk, a 10 w m1 - do v2 Cytuj
Yozixv1 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego a i wiecej ulep na ulepszanie bo jest za malo min 50 Cytuj
Admin Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 1. jest w trakcie realizacji. 2. ja bym chyba już nie szedł aż tak w to co inne serwery, czyli na siłę wykorzystywanie wszystkich zasobów i robienie chorych ilości do ukończenia czegoś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi