Wersebu Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Na starcie zaznaczę że pomysł jest fajny bo nie ma botów na serwerze jednakże mam pewną propozycję którą nie tylko ja bym pewnie odczuł. Propozycja nr1: Zrobić obcięcie sztabek nie od 3 a od 4 kont (Para grająca w 1 domu już odstaje obcięcie gdy ktoś gra na 2 konta co myślę że jest dosyć popularne) Propozycja nr2: Nie liczyć kont stojących w m1/m2 tj kont mixerów itd do redukcji dropu. Te konta tylko wydają bryły a nie je generują :P 1 Cytuj
ScoobyDoo Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Były takie tematy. Jak by mieli coś zmieniać to by nie wprowadzali. Takie sztuczki nie ze mną, Brunner. 1 Cytuj
Knight Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Bierzemy pod uwagę już propozycję nr. 2, jednak jedynka odpada . 6 1 Cytuj
Gość Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Przydałby sie skrypt który wykrywa że postać zadała obrażenia (w moby). Wtedy na 15 minut zalicza ją do kont które zaliczają się do redukcji sztabek. Cytuj
Wersebu Opublikowano 21 Lutego Autor Opublikowano 21 Lutego 16 godzin temu, HVCB napisał(a): Propozycja 2 jak najbardziej na tak if (target instance of MOB) { return true } else { return false 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi