kubus0770 Opublikowano 22 Lutego 2024 Opublikowano 22 Lutego 2024 Nick postaci: Carelion Opis propozycji: Chodzi o wprowadzenie opcji rozdzielania stacku na "x" paczek po "x" ilości przedmiotu. Załóżamy, że mamy kilka stacków ulepek które chcemy wystawić w paczkach np po 5 lub 10. Dosyć uciążliwe jest klikanie za każdym razem przycisku "Shift" gdy mamy dużo ulepek. Materiały dodatkowe: Uważam, że to niewielka zmiana która ułatwi Nam wszystkich rozgrywkę a zwłaszcza handel. Pozdrawiam 7 Cytuj
Saiyoku Opublikowano 22 Lutego 2024 Opublikowano 22 Lutego 2024 Myślę, że to super rozwiązanie dla @ Mathendis on nie jest fanem rozdzielania itemków. Jak dla mnie neutral, do leniwców nie należę. Cytuj
Patryczyskoo Opublikowano 3 Marca 2024 Opublikowano 3 Marca 2024 JESTESM ZA, a nawet przeciw. Ale tak serio, serio to git. Cytuj
Satik Opublikowano 4 Marca 2024 Opublikowano 4 Marca 2024 Na tak, jak ktoś ma 400 szt i chce wystawić po 5szt to idzie pierdolca dostać rozdzielając to. Wiem, bo miałem tak kilka razy 1 Cytuj
kubus0770 Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Opublikowano 10 Lipca 2024 Chciałem odświeżyć dyskusje na ten temat. Z doświadczenia wiem, że ludzie wolą kupować itemki (np. klucze, ulepki) w mniejszych paczkach, zwłaszcza ulepki które zalegają na postaciach. Troszkę zabawy jest kiedy trzeba rozdzielać stacki 200 na paczki po 10 szt. Administracja znacznie ułatwiłaby rozgrywkę graczom którzy dużo handlują poprzez wprowadzenie tej opcji. Wystarczy by przy przytrzymaniu np Ctrl i kliknięciu na stack wyskakiwało okienko w którym można było wybrać na ile paczek chcemy podzielić ten stack i ilość sztuk w tej paczce. Zachęcam do dyskusji. Pozdrawiam. Miłego dzionka 😊 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi