xKissMe Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Nick postaci: xKissMe Opis propozycji: Propozycja dodania po otwarciu "Szept" do gracza blokady lub odblokowania gracza. (koło nicku gracza) . * Osoba która chcemy zablokować musi być online i musimy otworzyć okno czatu. * Drugą możliwością blokady gracza jest kliknięcie prawym przyciskiem myszy na gracza w pasku działań i klikamy Zablokuj. (Po zablokowaniu gracza automatycznie pojawia się nam napis w drugą stronę "odblokuj" po czym klikając na niego możemy go odblokować, żeby mógł "ON" do nas pisać "ALBO MY DO NIEGO". * Zablokowany przez nas gracz wpada do funkcji blokady która znajduje się w oknie Przyjaciele po kliknięciu [Alt+M]. Klikamy na nick gracza następnie Zablokuj lub Odblokuj gracza żebyśmy mogli do niego pisać albo on do nas. Wiem że jest blokada w "opcjach gry" ale to jest blokada wszystkich graczy na serwerze, dlatego taka a nie inna ode mnie propozycja leci ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fjuczerek Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Jestem za! Fajna opcja na upierdliwe jednostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quantys Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca To dobry pomysł już Knight by nie zapytał "jak tam dropik" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CANTIS Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 11 minut temu, Quantys napisał(a): To dobry pomysł już Knight by nie zapytał "jak tam dropik" jak tam dropik?;x w/e mid propozycja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quantys Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2 minuty temu, CANTIS napisał(a): jak tam dropik?;x w/e mid propozycja A bardzo dobrze już prawie na cesarza wydropiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2005 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satanist Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Gut gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat98 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKissMe Opublikowano 24 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca (edytowane) 4 godziny temu, Quantys napisał(a): To dobry pomysł już Knight by nie zapytał "jak tam dropik" Admin to admin ma dostęp do wszystkiego. Jeśli nie masz nic do ukrycia i nie odwalasz niczego, co by skutkowało jakąś blokadą, raczej nie powinieneś się go bać ;) Chodzi tutaj o natrętnych graczy, że tak to ujmę, a na pewno ktoś taki się u was znalazł co non stop wypisuje a nie chcecie blokować całego szeptu dla wszystkich graczy online. Edytowane 24 Marca przez xKissMe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foccacia Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Jestem na nie, bo tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryczyskoo Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca No logiczne że na tak.. nie wiem jak to jeszcze nie zostało wprowadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OwOcowa Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Byla już taka propozycja i została odrzucona, jak ktoś jest zawzięty to stworzy 100 konto 1lv I będzie Ci spamować- wiec nie ma to najmniejszego sensu moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UbajOfficial Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca tak, przydało by się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisciu Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca (edytowane) Były już takie propozycja ale zostały odrzucone Jedna z nich: Poruszałem ten temat w styczniu, ale na prywatnej konwersacji z Administracją. Ja oczywiście jestem za, żeby dodać tą opcje, ale jak sam widzisz, większość "Stałych osób udzielających się na forum, a nie w grze" ( Nie mam na celu nikogo obrazić ), nie jest za dodaniem tej propozycji. Co zrobisz jak nic nie zrobisz to już trzecia albo czwarta taka propozycja, i za pewne również zostanie odrzucona, ponieważ niektóre osoby nie widzą sensu dodania tej opcji. Powód odrzucenia propozycji w skrócie: "Ktoś zrobi nowe konto i nadal Ci będzie spamować", Cóż poradzisz, trzeba się dostosowywać skoro już powstał kolejny temat o blokadzie szeptu, a nadal zapewne będzie to odrzucane. Co zrobisz jak nic nie zrobisz, mimo kolejnej takiej propozycji od strony graczy. Miłej Gry, Pozdrawiam Edytowane 24 Marca przez Lisciu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BABERSTREET Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisciu Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 36 minut temu, Lisciu napisał(a): Powód odrzucenia propozycji w skrócie: "Ktoś zrobi nowe konto i nadal Ci będzie spamować", . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi